Μάγεψε η λαμπερή εμφάνιση των σολίστ των Θεάτρων Μπολσόϊ, Κρεμλίνου και Στανισλάβσκι στο Συνεδριακό και Πολιτισιτκό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Δευτέρα 15/12/2014.

Οι σολίστ των Θεάτρων Μπολσόϊ, Κρεμλίνου και Στανισλάβσκι ήρθαν στην Πάτρα και παρουσίασαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της πόλης μας μία παράσταση αξιώσεων που ικανοποίησε και τους πιο αυστηρούς θεατές.


Οι καταξιωμένοι πρώτοι χορευτές των διάσημων Ρωσικών μπαλέτων απέδωσαν με πάθος και παλμό τα υψηλά ιδανικά μοναδικών έργων όπως η «Λίμνη των Κύκνων», ο «Δον Κιχώτης», ο «Καρυοθραύστης», η «Σεχραζάτ», ο «Κουρσάρος», κ.α.

Την παράσταση έκλεψε ο Αντρέι Ευδοκίμωφ ένας από τους λαμπρότερους αστέρες του κλασσικού χορού του 21ου αιώνα. Γεννήθηκε στο Λένινγκραντ, το 1989 αποφοίτησε από το κολέγιο του Λένινγκραντ και μετά την αποφοίτηση του έγινε μέλος στο Ακαδημαικό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου στο Λένινγκραντ. Το 1991 εντάσσεται στο Θέατρο Μπολσόι - στούντιο του Γιούρι Γκριγκορόβιτς.


Από το 1997 ως σήμερα είναι σολίστ των θρυλικών μπαλέτων Μπολσόι. Ο Αντρέι Ευδοκίμωφ έδωσε ένα εκπληκτικό δείγμα της χορευτικής του δεξιοτεχνίας με απίστευτη έκφραση και λεπτότητα στις κινήσεις του.

Το Ballet gala «Κορυφαίοι της Ρωσίας – Αστέρια της Μόσχας» αποτέλεσε μια σπάνια καλλιτεχνική βραδιά κλασικού χορού μοναδικής ομορφιάς με δυναμικές ερμηνείες και έντονες συγκινήσεις και ήταν το καλύτερο κλείσιμο για τις εκδηλώσεις του Επετειακού 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014.