Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Δημοπούλου από το βιβλιοπωλείο "Discover" και τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Βυζαντινό" συνάντησε η συγγραφέας πολλούς φίλους που παρευρέθηκαν για να γνωρίσουν το καινούργιο βιβλίο της με τίτλο "Σε σωστή ώρα νυχτώνει". Για το βιβλίο μίλησαν οι: Μαίρη Σιδηρά (φιλόλογος), Αφροδίτη Δημητρακοπούλου (Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας) και ο Νίκος Ελευθερίου (δημοσιογράφος). 

Λίγα λόγια για το βιβλίο...
 
Δύο οικογένειες, δύο γυναίκες αντιμέτωπες με τη Μοίρα τους και την Ιστορία. Στο βιβλίο παρουσιάζονται παράλληλες και μακρινές οι ιστορίες δύο οικογενειών, ειδικά της μιάς που πάσχιζε να επιβιώσει τη μεγάλη βδέλλα της εποχής. Τους αιμοσταγείς τοκογλύφους. Επίσης, τη σύγκρουση, την έκβαση της ιστορίας που δίνει η Ζωή γιατί εκείνη ξέρει να αποφασίζει-και πάντα τη σωστή ώρα- ούτε λεπτό νωρίτερα.
 
Η έχουσα την καταγωγή της από τα όμορφα Λουσικά, η κ.Σοφία Δημοπούλου μας δίνει μια υπέροχη δεμένη ιστορία με πολλά παρακλάδια στο βιβλίο της. "Σε σωστή ώρα νυχτώνει" των εκδόσεων Μεταίχμιο. Το σίγουρο είναι όταν τελειώσετε το βιβλίο θα νιώσετε όλη την ομορφιά της γραφής της Σοφίας Δημοπούλου και το σημαντικότερο είναι ότι η ανάγνωση είναι Τέχνη της απόλαυσης.
 
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)