Πόσοι θαυμαστές του Σωκράτη Μάλαμα χωρούν στην Πάτρα;

Χιλιάδες και κάποιοι από αυτούς έδωσαν το “παρών” στην εμφάνιση του τραγουδοποιού στην Αίγλη με αποτέλεσμα να γεμίσουν έναν τεράστιο χώρο και να μείνουν πιστοί ακροατές στις θέσεις τους, μέχρι τα ξημερώματα!


Τι και αν η συναυλία ξεκινούσε στις 21:30, o κόσμος ήταν εκεί μια ώρα πριν για να προλάβουν όσα εισιτήρια είχαν απομείνει…

Η break event (Βίβιαν Γεωργακάκη - Μοθωναίου, Μάνος Γεωργακάκης) ακόμα μια φορά μας εξέπληξε ευχάριστα! Έφερε κοντά μας μετά από αρκετό καιρό τον Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες δικές του και άλλων καλλιτεχνών, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει αφού είναι ένας καλλιτέχνης που προτιμά να λέει τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος!

Παράλληλα, έδωσε στο κοινό του μια μικρή γεύση από τον δίσκο που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου με τίτλο “Πρώτες λέξεις”!


Απρόβλεπτος, τολμηρός και «ανοιχτός» στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και «πρέπει».

Ο Σωκράτης Μάλαμας, έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες και αυτή θα μείνει σίγουρα αποτυπωμένη στην μνήμη μας!

Να σημειώσουμε πως πέραν του ίδιου, εξίσου εξαιρετικοί ήταν και οι μουσικοί που τον συνόδεψαν στην σκηνή!


Δείτε φωτογραφίες: