Με μία νέα Aston Martin (DB10) κατασκευασμένη ειδικά για αυτόν, ο James Bond, θα αντιμετωπίσει την... Νέμεση του την SP.E.C.T.R.E (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion).

Η νέα ταινία (24η) του James Bond ονομάζεται SPECTRE. O 007 θα πρέπει να αντιμετωπίσει την οργάνωση του Ernst Stavro Blofeld, του «χαρακτήρα», που του στέρησε την γυναίκα που αγάπησε.

Επιστροφή στο παρελθόν, με ένα όχημα από το μέλλον αφού ο πράκτορας της MI 6 οδηγεί την νέα Aston Martin DB10 που δημιουργήθηκε ειδικά για το νέο φιλμ.

Η εταιρική σχέση της EON Productions με την Βρετανική εταιρία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων συμπληρώνει 50 χρόνια στην ιστορία των κινηματογραφικών παραγωγών. Με την δημιουργία της DB10 η Aston Martin επιδεικνύει το εύρος των δυνατοτήτων για παραγγελίες και μοναδικές δημιουργίες από αυτήν. Η παρουσίαση της Aston DB10, έγινε στο Pinewood Studios.

Για φτιάξουν το αυτοκίνητο του James Bond, σύμφωνα με το newsbomb, οι μηχανικοί της Aston Martin και ο σκηνοθέτης Sam Mendes χρειάστηκε να δουλέψουν πολλούς μήνες μαζί. Υπεύθυνος της ομάδας ήταν ο Chief Creative Officer, Marek Reichman.

«Με την DB10 γιορτάζουμε μισό αιώνα συνεργασίας με τον J. Bond, η οποία ξεκίνησε με την εικονική DB5» δήλωσε ο Marek Reichman και πρόσθεσε: «H DB10 δίνει μια γεύση για τη μελλοντική κατεύθυνση του σχεδιασμού της επόμενης γενιάς της Aston Martin».

Ο δρ Andy Palmer, Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, δήλωσε: «Την ίδια χρονιά που γιορτάζουμε 50 χρόνια συνεργασίας με τον 007, παρουσιάζουμε αυτό το υπέροχο νέο σπορ αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν» και πρόσθεσε: «Η συνεργασία και πάλι με την EON Productions είναι μεγάλη είδηση για εμάς και για όλους όσους αγαπούν να βλέπουν τον James Bond στο τιμόνι μιας Aston Martin. Είμαι περήφανος για όλους στην ομάδα του Gaydon που έκαναν αυτό το ειδικό πρόγραμμα από μία ιδέα πραγματικότητα». Η παραγωγή της DB10 θα περιοριστεί αυστηρά σε 10 κατά παραγγελία σπορ αυτοκίνητα.

Εμείς θα δούμε την DB10 στις αφίσες της ταινίας SPECTRE και στην μεγάλη οθόνη στις 6 Νοεμβρίου του 2015, αφού ακόμη και κλίμακα 1:18 θα είναι ακριβή για να την αποκτήσουμε.

Τα γυρίσματα για της νέας ταινίας θα γίνουν στα Pinewood Studio στο Λονδίνο, στην Πόλη του Μεξικού, την Ρώμη, την Ταγγέρη, το Μαρόκο, το Σόλντεν και τη λίμνη Altausee, Αυστρία.

Η του 2012 ήταν η χρονιά του Skyfall, το οποίο κυκλοφόρησε 50 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Bond. Ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία με πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο (που την καθιστά την 9η ταινία με τις καλύτερες συνολικές εισπράξεις σε όλο τον κόσμο).

Ο σκηνοθέτης του Skyfall (Sam Mendes) και οι σεναριογράφοι (John Logan, Neal Purvis, και ο Robert Wade) επέστρεψαν όλοι για τη νέα ταινία, όπως και ο Daniel Craig.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux (Η Ζωή της Αντέλ) θα είναι το νέο κορίτσι του Bond, ενώ ο Christoph Waltz θα έχει το ρόλο του... κακού Ernst Stavro Blofeld.


Aston Martin DB10


Από την DB5 ξεκίνησαν όλα για την Aston Martin, ήταν το 1964 και το film Goldfinger


Η κορύφωση για την DB5 ήταν στην ταινία Thunderball του 1965


Νέος James Bond ο George Lazenby και νέα Aston (DBS) για την ταινία του 1969 On Her Majesty's Secret Service


O George Lazenby μένει αλλά η Aston Martin αλλάζει (V8 Vantage) για το Living Daylights


Επιστροφή για την DB5 έστω και για λίγο στο Goldeneye


Η μεγάλη σε διαστάσεις και κινητήρα Vanquish στο Die another Day


H DBS από το Casino Royale έγινε γνωστή από το ρεκόρ των 7 Flip and Rolls


Άλλη μία DBS γαι το Quantum of Solace


Η επιστροφή και το τέλος της DB5 στο φιλμ Skyfall