Η πανέμορφη και γλυκιά νεαρή Θεσσαλονικιά,  Ελένη Κόκκινου Μiss Eλλάς 2014 θα εκπροσωπήσει την χώρας μας στον Διεθνή Διαγωνισμό  Oμορφιάς Miss World 2014 όπου φέτος θα διοργανωθούν στη "Γηραιά Αλβιόνα" (Αγγλία).

Η 18χρονη Ελένη που στο παρελθόν είχε βγει Miss Young 2012 , με αδαμάντινο χαρακτήρα ήθος, σεβασμό, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για τον χώρο της μόδας, αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 20 Νοεμβρίου για το Marriott Country Hall, ενώ παράλληλα θα μεταφερθεί στον Aloft, με αποκορύφωμα την βραδιά του τελικού που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στο Excel Londonστο Λονδίνο.

Την εμφάνιση της για τις ανάγκες του διαγωνιμού, επιμελείται o οίκος Kathy Heyndels με σχεδιαστή τον Γιάννη Τόγκο με τις μοναδικές αέρινες δημιουργίες του. Η "ωραία Ελένη" της Θεσσαλονίκης αν και έχει αγχωθεί λίγο, δηλώνει έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Επίσης ευχαριστεί τον κ.Βασίλη Πρεβελάκη για την πολύτιμη-ευκαιρία που της δίνει, όπως και όλους όσους την στηρίζουν για αυτή της την προσπάθεια.

Nα ευχηθούμε καλή επιτυχία και να έχει την τύχη της Ειρήνης Σκλήβα όπου το 1996 είχε κερδίσει τον Πολυπόθητο Τίτλο, Μις Κόσμος στον ιστορικό αυτό διαγωνισμό.Παρακάτω θα δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το Λονδίνο, καθώς και τις δύο φωτογραφίες από το αεροδρόμιο, μαζί με τον Διοργανωτή των Ελληνικών Καλλιστείων Βασίλη Πρεβελάκη.