Mille-feuille σαμπάνιας, μακαρόν και πολλά ακόμα κομψά πιάτα...

Το γαλλικό τραπέζι στρώθηκε στο Βοdegas και μας περιμένουν να το δοκιμάσουμε! Το αγαπημένο μας bar restaurant στην Ρήγα Φεραίου κάνει αφιέρωμα στην Γαλλική κουζίνα...

Φέτος έχουμε την τύχη να δοκιμάσουμε στο Bodegas τις αυθεντικές συνταγές της κάθε χώρας που θα έχει θέμα (Διεθνή κουζίνα) ξεκινώντας από την Γαλλία!

Ο executive chef του Bodegas Στάθης Κόκκαλης γνωρίζει πιο καλά από τον καθένα, αφού μέχρι πριν λίγο διάστημα δούλευε στην κουζίνα πασίγνωστου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Γαλλία πως να διατηρεί τις ιδιαιτερότητες της χώρας αλλά στον σύγχρονο τρόπο ζωής.


Η Γαλλική κουζίνα του Bodegas έχει αξιόλογη ποικιλία... Λαχανικά και κρέατα που καταναλώνονται σε μεγάλο βαθμό, πουλερικά και πολλά ακόμα πιάτα έκπληξη!

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει ήδη γνωστά τα ορεκτικά που έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της Πάτρας! Φυσικά υπάρχει και το καινούργιο μενού του restaurant το οποίο εμπλουτίστηκε με τις συνταγές της γαλλικής υψηλής γαστρονομίας!

Απαραίτητος συνοδός σε όλα τα εδέσματα είναι το λευκό ή κόκκινο κρασί που διαθέτει η μεγάλη κάβα του bodegas…

Aκολουθεί η Ιταλική κουζίνα, η Ισπανική και πολλές ακόμα...


Πάρτε μια μικρή γεύση...