Η αποδοχή του κόσμου ήταν τέτοια που το Dreamland του 2015 είναι ένα πολυπόθητο ραντεβού για όλους!

Στα πλαίσια ωστόσο της σωστής προετοιμασίας, αναζητούνται ήδη οι Έλληνες dj και παραγωγοί που θα ανέβουν στo main stage για να ξεσηκώσουν τους dreamland lovers σε ένα ξέφρενο party!


Σύμφωνα με τους διοργανωτές...

Βασιζόμενοι στην επιλογή μας για προώθηση και στήριξη των Ελλήνων dj και παραγωγών και έχοντας στο ενεργητικό μας ένα 100% Ελληνικό Line Up το 2014, ξεκινάμε την αναζήτηση και συμπλήρωση του Line Up μας για το 2015!

Η επιλογή των καλλιτεχνών για το Main Stage θα γίνει βάση του BIO τους αλλά και της γενικής πορείας τους στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο (djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές). Θα επιλέξουμε καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής σκηνής, για να υπάρχει ποικιλία. Για το Dreamland 2015 τα κριτήρια είναι αυστηρότερα και σίγουρα θα κριθεί αναγκαία και απαραίτητη η συμμετοχή των dj σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτά αφορούν τη μουσική τους, τους fans τους ακόμα και την αμοιβή τους.

Στην προσπάθεια μας αυτή θα υπάρξει ένα καθημερινό stage το οποίο θα φιλοξενήσει ΝΕΟΥΣ καλλιτέχνες (προβλέπεται η επιλογή 30 συμμετοχών) που έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα, ώστε να διαπρέψουν στον συγκεκριμένο χώρο, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους αλλά και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στέλνοντας mail στο [email protected] συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και αποστέλλοντας μας βιογραφικό και δείγμα της δουλειάς τους!


DREAMLAND 2014 | OFFICIAL TEASER VIDEO (HD)