Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 23.00 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη έκθεση στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα.

Η έκθεση handmadelinen διοργανώνεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα kallinihta https://el-gr.facebook.com/kallinihta.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του ξενοδοχείου Βυζαντινό, θα εκτίθενται Χριστουγεννιάτικα χειροποίητα διακοσμητικά και κεντημένα στο χέρι λευκά είδη.


Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε σαν ιδέα. Η Καλλιόπη Νησίδη η αλλιώς Πάκη όπως είναι ευρύτερα γνωστή στην Πάτρα είναι μια γυναίκα με ταλέντο και “τσαγανό” γι 'αυτό που θέλει και αγαπάει και στην προκειμένη περίπτωση για το κέντημα.

Και κάπως έτσι βρήκε λόγο ύπαρξης το Kallinihta.gr!  Είναι μια ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει χειροποίητες δημιουργίες πολλών προϊόντων όπως σεντόνια, μαξιλάρια, πανάκια και μια μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη.

Πρόκειται για εξαιρετικές δημιουργίες και αληθινά κομψοτεχνήματα σε χαμηλές τιμές που μπορούν πολύ άνετα να αποτελέσουν όπως προαναφέραμε ένα πολύ γλυκό δώρο.

Η κ. Καλλιόπη Νησιδη παρέα με μια μεγάλη ομάδα συνεργατών με μεράκι για το κέντημα δημιουργούν οτιδήποτε επιθυμείτε να έχετε στον προσωπικό σας χώρο.

Μάλιστα η ίδια “μιλάει” πολύ γλυκά για το kallinixta αναφέροντας ότι “Διαβάζοντας ένα άρθρο της Μαρίας Χαραμή για τα "κρυφά ταλέντα" που όλοι κρύβουμε μέσα μας και για εναλλακτικούς τρόπους έκφρασής μας, βρήκα αφορμή για να υλοποιήσω την ιδέα μου. Ξεκίνησα το κέντημα όταν έμεινα έγκυος στη κόρη μου, γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω τη στέρηση του καπνίσματος. Το κάπνισμα μετά την εγκυμοσύνη δεν το έκοψα, όπως δεν σταμάτησα και να κεντάω αφού πλέον το χρειαζόμουν για ψυχοθεραπεία. Γιατί τελικά κάποια μορφή ψυχοθεραπείας επιβάλλεται πλέον στις μέρες μας… “