Ξέχασα να σας πω κάτι… Μισώ τις μάσκες με σπόρους ηλιελαίου και τους άνδρες που τις χρησιμοποιούν!

Όχι τους gay, τους metrosexual που αποτριχώνονται και έχουν πιο πολλές κρέμες από ότι εγώ στο μπάνιο μου!

Λέγοντας metrosexual και πριν με «λιθοβολήσετε» παραθέτω περιστατικό που μου διηγήθηκε κολλητή μου φίλη και έχει να κάνει με τους αμφιφυλόφιλους που καμία σχέση δεν έχουν με την παραπάνω υποσημείωση μου για τους μετροσέξουαλ εκτός από το γεγονός πως τείνουν να γίνουν μόδα στην Πάτρα…

Συνοπτικά:

1) Τουαλέτες club

2) Kυρία άφησε το αγόρι της

3) Την έπεσε στην κολλητή μου

4) Σβήσαμε το club από τα μέρη που θα πηγαίνουμε στην Πάτρα

5) Η «κυρία» είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον φίλο της


Μα καλά γίνατε όλοι αμφιφυλόφιλοι ή είναι κάποια μόδα;

Η Πάτρα, δεν είναι Mανχάταν...

Λίγο πριν με πιάσει το "σύνδρομο της Carrie" (sex and the city) ας δούμε τα επιστημονικά στοιχεία...

Όταν λέμε ότι κάποιος είναι αμφιφυλόφιλος συνήθως αναφερόμαστε σε ένα πρόσωπο που έχει ρομαντική και/ή σεξουαλική σχέση με άτομα και από τα δυο φύλα. Ορισμένοι άνθρωποι, θεωρούν τους εαυτούς τους by-sexual μόνο και μόνο επειδή μπορεί να φαντασιώνονται ότι μπορεί να πάνε και με άτομα του ιδίου φύλου.

Στατιστικά, πολλοί άνθρωποι είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν φαντασιωθεί ή ακόμα έχουν πειραματιστεί να κάνουν κάτι με το ίδιο φύλο, χωρίς αυτό να τους κάνει αμφιφυλόφιλους ή ομοφυλόφιλους.

Για κάποιους ανθρώπους το να είναι αμφιφυλόφιλοι είναι ένα μεταβατικό στάδιο μεταξύ ομοφυλοφιλίας και ετεροφυλοφιλίας. Για κάποιους άλλους είναι στάδιο πειραματισμού ενώ για άλλους, η αμφιφυλοφιλία αποτελεί τη σεξουαλική τους ταυτότητα.


Καταλαβαίνω το μπέρδεμα και την αναποφασιστικότητα ορισμένων, αλλά μην μπερδεύετε την πραγματικότητα στις σεξουαλικές προτιμήσεις με την ανάγκη να ξεχωρίσετε, όπως όταν κάναμε tattoo όλοι πριν περίπου 4 χρόνια!

Σε κουβεντούλα που είχαμε σε καφέ της πόλης άκουσα τις εξής απόψεις και τις μεταφέρω copy- paste!

“Ένας by-sexual αρνείται ότι είναι ομοφυλόφιλός. Ένα γκέι άτομο που αρνείται να αντιμετωπίσει την ομοφυλοφιλία του και θεωρεί ότι με το να βγαίνει με άτομα του άλλου φύλου κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και «φυσιολογική». Μια φάση…”

“Mια αλλαγή είναι μωρέ, για τους παντρεμένους που με τον χρόνο βαρέθηκαν και παράλληλα επηρεάζεται και η ψυχολογία τους αφού σημαίνει μικρή αλλαγή.”

“Περίεργες ουσίες την δεκαετία του 90’. Καμένα μυαλά” (o φίλος μου ο Αντώνης δουλεύει σε κρεοπωλείο)

"Δεν υπάρχουν, by τύποι... Είναι εφευρέσεις lifestyle περιοδικών. Μάλλον gay είναι"


Με κάψατε...

«Κάντο όπως ο Mπέκαμ;» τύποι!

Δεν ξέρω μπερδεύτηκα! Άλλωστε απλά ήθελα να αναφέρω το περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν είναι μεμονωμένο… Συμβαίνει γύρω μας και πολύ θα θέλαμε κάποιον που νιώθει αμφιφυλόφιλος να πάρει θέση να μας πει την γνώμη του…

Τι να κάνουμε; Δεν μου αρέσουν τα quiz των media… Θα έβαζα διαφορετικά «Γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άλλη γυναίκα σε δημόσιο χώρο»!

Τα σχόλια δικά σας και ευπρόσδεκτα!