Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής).

Μεταξύ των θεμάτων είναι και η ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης, νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Πατρέων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. επιβατικό (ταξί) και Λεωφορεία, μέχρι ολοκληρώσεως του διεθνή τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 και 2015-2016 (και όχι πέραν τις 28-02-2015).

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr , καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.