Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο κατάφερε να φέρει στην Πάτρα και στο πατραϊκό Bodybuilding ο Άκης Καραγιάννης.

Ο αθλητής του bodybuilding και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Gym Maiandros αυτή τη φορά έλαβε μέρος στην διοργάνωση της Ομοσπονδίας WABBA για το Κύπελλο Ελλάδος στους αγώνες «Mr. Odysseia» που έγιναν στις 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η διοργάνωση έγινε στο ξενοδοχείο «Novohotel Athens» και στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές του bodybuilding από όλα τα μέρη της Ελλάδος, σε μία επίδειξη δυνάμεων και σωματικού κάλλους που εντυπωσίασε τους θεατές που τους παρακολούθησαν. Ο Άκης Καραγιάννης έχοντας στο πλευρό του πάντα την συμπαράσταση του προπονητή και υποστηρικτή του Φώτη Πλευρίτη, αγωνίστηκε αυτή τη φορά στην κατηγόρια Masters.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν ο Πατρινός αθλητής έδειξε την αξία του και την δουλειά που έχει κάνει παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο, ανάμεσα σε μία πλειάδα σημαντικών αθλητών. Πάει έτσι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Bodybuilding της Ομοσπονδίας NAC που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου, στο Αμβούργο της Γερμανίας.


Πήρε το τρόπαιο με την αξία του

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Άκης Καραγιάννης στους αγώνες της Ομοσπονδίας NCA για το Κύπελλο Ελλάδος είχε κατακτήσει και πάλι την πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για το Αμβούργο, σαν ένας από τους τέσσερις αθλητές της χώρας που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πλέον έχοντας άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην τροπαιοθήκη του ετοιμάζει τις βαλίτσες του, αναχωρώντας για την Γερμανία στις 28 του μήνα.


Εντυπωσιακός ο Πατρινός αθλητής

Από τις συγκινητικές στιγμές των αγώνων «Mr. Odysseia» της WABBA, πάντως, ήταν αυτή μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανέβηκε στην σκηνή ο προπονητής του Φώτης Πλευρίτης, για να δώσει το χρυσό Κύπελλο στον αθλητή του, έναν αθλητή που πρώτος αυτός είχε πιστέψει πάνω από όλους.

Ο Άκης Καραγιάννης μετά το τέλος των αγώνων τόνισε: «Ευχαριστώ τους δικούς μου ανθρώπους και τα μέλη του γυμναστηρίου που με στηρίζουν ηθικά για την προσπάθεια που κάνω. Ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα τον προπονητή μου Φώτη Πλευρίτη.

Ήταν τιμή και ακόμα μεγαλύτερα χαρά για μένα να πάρω το τρόπαιο από τα χέρια ενός τέτοιου προπονητή και πρωταθλητή τόσο μεγάλου μεγέθους και επιπέδου».


Ο Άκης Καραγιάννης δεν άφησε περιθώρια επιλογών στους κριτές

Στο Αμβούργο ο Πατρινός bodybuilder θα προσπαθήσει για το καλύτερο, κοιτάζοντας να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με μία μεγάλη διάκριση.


Στιγμές από τους αγώνες της WABBA