Πορεία συμπαράστασης στους τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Πάτρας θα κάνουν το απόγευμα της Τρίτης οι αντιεξουσιαστές.

Σημειώνουμε ότι στα σακίδια των συλληφθέντων βρέθηκαν μολότοφ, πέτρες, σπρέι, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πολυεργαλείο με λεπίδες, ενώ ένας φορούσε κράνος. Οι συλλήψεις της αστυνομίας ήταν πέντε, ωστόσο ο ένας από αυτούς ήταν ανήλικος μόλις 15 ετών και αφέθηκε ελεύθερος, αν και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Τα υπόλοιπα άτομα ηλικίας  29, 30, 20 και 33 ετών και κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και κατά περίπτωση για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών. Οι τέσσερις συλληφθέντες απολογήθηκαν το μεσημέρι και οι τρείς από αυτούς θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Πατρών, ενώ τέταρτος που αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Πάντως η αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή για την πορεία των νεαρών που είναι να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης, πορεία όπου θα φτάσει έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, εκεί όπου βρίσκονται στα κρατητήρια της Ασφάλειας οι σύντροφοι τους.