21: 30. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Πάτρας μετά τα επεισόδια που έγιναν από νεαρούς και ΜΑΤ, στην "ουρά" της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει πάνω από 8 προσαγωγές νεαρών.

20: 39. Συγκεντρωμένοι στο Παράρτημα είναι οι νεαροί αντιεξουσιαστές αυτή την ώρα. Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα στο κέντρο της Πάτρας, ωστόσο η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη.

20:12: Νέα επεισόδια βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην Γούναρη από νεαρούς που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι νεαροί ρίχνουν πέτρες και μολότοφ, σύμφωνα με μάρτυρες, ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με δακρυγόνα.

19: 57. Νεότερες πληροφορίες μιλούν για πέντε προσαγωγές νεαρών. Σύμφωνα με μάρτυρες ένα Ι.Χ. στην συμβολή της Γούναρη και της Κορίνθου έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη κυνηγητό μεταξύ νεαρών αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων.

19: 45 Επεισόδια εξελίσσονται αυτή την στιγμή στο κέντρο της Πάτρας. Συγκεριμένα στην Κανακάρη δυνάμεις της αστυνομίας ρίχνουν δακρυγόνα, κατά νεαρών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Νεαροί σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν σε συμπλοκή με δυνάμεις των ΜΑΤ, ενω ήδη έχουν γίνει προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα στην Γούναρη.Οι νεαροί προχώρησαν σε ρίψη μολότοφ στο ύψος της Γούναρη και της Κορίνθου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο.Πάτρα: Πορεία για την επέτειο του πολυτεχνείου - 17/11/14

18: 40. Ξεκίνησαν οι δύο μεγάλες πορείες για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Πάτρας, με την συμμετοχή πλήθος κόσμου.

Φοιτητές, μαθητές, εργαζόμενοι, φορείς, συνδικαλιστές και πολλοί ακόμα συμμετέχουν στις πορείες που γίνονται, υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στις πορείες συμμετέχουν περισσότερα από 4.000 άτομα, ενώ το κέντρο της πόλης μοιάζει σαν "αστακός".

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα γίνουν δύο πορείες, αυτή του ΠΑΜΕ όπου σύμφωνα με πληροφορίες το παρόν δίνει και ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, έχοντας σαν αφετηρία της την Πλατεία Γεωργίου και αυτή του Εργατικού Κέντρου, με την συμμετοχή δεκάδων φοιτητικών και αριστερών οργανώσεων που ξεκινάει από το Παράρτημα.

Σύμφωνα πάντως με καταγγελία πολιτών αστυνομικοί προχωρούν σε σωματικό έλεγχο ατόμων που συμμετέχουν στην πορεία, ενώ σε όλη την διάρκεια της πορείας υπάρχουν μπλόκα σε διάφορα σημεία της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτει φωτογραφίες από την εξέλιξη της πορείας που ξεκίνησε από το Παράρτημα: