Τον γνωρίσαμε λίγο καλύτερα στο festival της Dreamland γιατί έκανε anthem το οποίο έπαιζε παντού…

Ο Makis Digi μπορεί να έχει κάνει πολλά πράγματα στον χώρο της μουσικής αλλά θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ. Βέβαια αυτοί που τον ξέρουν, γνωρίζουν τις δυνατότητες ενός παραγωγού που ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία 14 χρόνων όταν ανακάλυψε ένα πρόγραμμα μουσικής παραγωγής.

Αν το κείμενο αυτό το πάρει κάπου το μάτι του ίσως χρειαστούν προσθήκες αν και είναι λίγο δύσκολο… Δύσκολο γιατί ή θα κάνει μουσική στο σπίτι του ή θα μιλάει γι αυτή έξω σε κάποιο club που βγήκε για να διασκεδάσει.

Αξίζει να τον ξέρεις για πολλούς λόγους και γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ζουμ στο βιογραφικό του.


H πρώτη επίσημη δουλειά του Maki έγινε με ένα τραγούδι με τίτλο "give the answer" σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Τάσο Φωτιάδη γνωστό από το fame story και συμμετοχές σε φωνητικά στη Eurovision.

Έχει κάνει συνεργασίες και remix με ονόματα όπως playmen, claydee, otherview, pinknoisy, energy deejays, radio killer, andreea banica, reckless, demy, Eleni foureira, Chriss willis, dj Gogos, Marianna Voulgari, thomai apergi κ.α.

Eνώ έχει releases σε εταιρίες όπως sony , planetworks , d2e, feelgood, ultrarecords (no1 dancelabelworldwide) πλέον ανήκει στο δυναμικό της panik records και plastik music powered by panik records.

Το κοινό τον γνώρισε λίγο καλύτερα όταν πήρε τη πρώτη θέση στο διαγωνισμό remix στο «deep inside» του claydee το οποίο έφτασε συνολικά στο μισό εκατομμύριο views στο YouTube.


Claydee - Deep Inside (DiGi remix)

Στη συνέχεια ήρθε η συνεργασία με τον Pink Noisy και τους Radio Killer για την μεγάλη επιτυχία “mistral”. Το remix κυκλοφόρησε από την sony και την ultra και έκανε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες views συνολικά.

Μεταξύ άλλων σημειώστε το “kamasutra vs leili” με τον dj Gogo που εδώ και δύο χρόνια αποτελεί ένα club hit και αναπόσπαστο κομμάτι στην playlist των περισσοτέρων dj της Ελλάδας με πάνω από 100 000 views στο YouTube.

Την άνοιξη λοιπόν όπως σας είπαμε και πιο πάνω ήρθε η πρόταση από τους διοργανωτές της dreamland για την δημιουργία του επισήμου anthem του festival ενός κομματιού edm bigroom το οποίο κυκλοφόρησε και από την plastik music και κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο από το κοινό και τους djs σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος τον Απρίλιο κυκλοφόρησε από την Panic Records ένα remix του για τους Playmen και την Demy!


PLAYMEN Feat. DEMY - Nothing Better (DiGi remix)

Το καλοκαίρι βγήκε ένα remix του για την Eleni Foureira - Vazo tin kardia (DiGi official remix) και τώρα ετοιμάζει το νέο του κομμάτι για την plastik το οποίο θα είναι πάντα σε ύφος dance αλλά θα πρόκειται για κάτι αρκετά διαφορετικό από όσα έχουμε ακούσει κατά καιρούς.

Αν εσείς (οι κακεντρεχείς) επιμένετε πως η Πάτρα δεν έχει νέα ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να μας κάνουν περήφανους στην dance ελληνική μουσική σκηνή, εγώ κατεβάζω αυτό το post και θα παίζω φλογέρα στα μεγάλα festivals…