Η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό στην πρώτη παρουσίαση, επιστρέφει ανανεωμένη στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων, με άσματα των Αττίκ, Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Γιαννίδη, Κωνσταντινίδη, Ριτσιάρδη και άλλων.

Παραστάσεις:
15 Νοεμβρίου στις 21:00 και 
16 Νοεμβρίου στις 20:00 & 22:00, στο θέατρο Απόλλων

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αμπαζής
Μουσική προετοιμασία-Πιάνο : Μαριλένα Σουρή
Κλαρινέτο: Δημήτρης Κυραναστάσης
Τραγουδούν οι:
Λίνα Γερονίκου, Εύα Γιαννοπούλου, Αλίκη Ζαφείρη, Αντωνία Καλαϊτζή, Μαρία Κατριβέση, Σπύρος Παπαδάτος, Μαρία Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βασίλης Δημακόπουλος, Βασίλης Καταντζής, Ζωή – Αγγελική Καραγκούνη, Έφη Κεραμίδα, Σοφία Μπεράτη, Σταυρούλα Πολλάτου, Χρύσα Πανταζοπούλου, Ελένη Παπαπροκοπίου, Κάτια Τσιλιμπότη, Τάνια Χατζή.

Γενική είσοδος:8 ευρώ-Τα έσοδα θα διατεθούν στο Εργαστήρι Μουσικού Θεάτρου.

Το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 ύστερα από πρωτοβουλία του Θοδωρή Αμπαζή και στελεχώθηκε από ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, με βασικό στόχο την εκπαίδευση και αξιοποίηση του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης της πατρινής κοινότητας με την όπερα.

Μετά από μήνες εντατικών σεμιναρίων με τον συνθέτη Χαράλαμπο Γωγιό και το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ευκλείδη, οι νέοι λυρικοί ερμηνευτές του εργαστηρίου παρουσίασαν την περασμένη άνοιξη, στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου «Απόλλων» αποσπάσματα από το έργο του Β.Α. Μότσαρτ “Οι γάμοι του Φίγκαρο” και το καλοκαίρι του 2014 στο Ρωμαικό Ωδείο, την Οπερέτα “Σατανερί” του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, δημιουργού του κοσμαγάπητου Βαφτιστικού.