Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, απέστελλε σήμερα, προς τους ιερείς των Ιερών Ναών, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους και προς τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου, την παρακάτω επιστολή του, προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι των Καλαβρύτων και των χωριών του, για τις ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις που θα κάνει ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, στα Καλάβρυτα.

Προς: 1. Τους αιδεσιμότατους ιερείς των εκκλησιών και ενοριών του Δήμου Καλαβρύτων, 2. Τους Αντιδημάρχους, Βοηθούς Δημάρχου, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους, Εκπροσώπους και Τοπικούς Συμβούλους των κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων, 3.Τους πολιτιστικούς, πατριωτικούς, αθλητικούς και άλλους Συλλόγους των κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων.

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στα Καλάβρυτα, στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, από τις 7:30 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα της κάθε ημέρας, θα γίνουν, στους κατοίκους του Δήμου μας, ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις και υπηρεσίες (όπως παθολογικές, ορθοπεδικές, οφθαλμολογικές, καρδιολογικές, τέστ Παπανικολάου, τρίπλεξ καρδιάς, υπέρηχοι σώματος, γενικές εξετάσεις αίματος, καρδιογραφήματα και πολλές άλλες εξετάσεις) από διακεκριμένους εθελοντές γιατρούς του Ομίλου – νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ της Αθήνας, των παρακάτω ειδικοτήτων: 1) Αγγειοχειρούργος, 2) Ακτινολόγοι, 3) Αναισθησιολόγος, 4) Γυναικολόγοι, 5) Δερματολόγος, 6) Καρδιολόγοι, 7) Ορθοπεδικοί, 8) Ουρολόγοι, 9) Οφθαλμίατροι, 10) Παθολόγοι, 11) Παιδίατροι, 12) Πνευμονολόγος, 13) Χειρούργοι, 14) Ωτορυνολαρυγγολόγος.

Παρακαλώ, να ενημερώσετε τους κατοίκους των κοινοτήτων μας,τους ενορίτες των ενοριών και τα μέλη των Συλλόγων μας, γι’ αυτή την πρωτοβουλία του ΥΓΕΙΑ, που γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, ώστε, όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να εξεταστούν, ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμμιά επιβάρυνσή τους, από τους γιατρούς του ΥΓΕΙΑ, να έρθουν, στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας, στα Καλάβρυτα την Παρασκευή και το Σάββατο 14 και 15 Νοεμβρίου από τις 7:30 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των κατοίκων μας, από τις μακρινές κοινότητες προς τα Καλάβρυτα και επιστροφή στα χωριά τους, θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και τρία (3) λεωφορεία:

1) Το πρώτο θα ξεκινήσει στις 7:30 από τη Δάφνη και θα περάσει από τα χωριά Πάος, Άγιο Βασίλειο Σειρρών, Τριπόταμα, Λειβάρτζι, Αγρίδι, Σοπωτό, Πριόλιθο, Κάνδαλο, Λαγοβούνι, Καλάβρυτα.

2) Τα δεύτερο θα ξεκινήσει στις 7:30 από το Παγκράτι και θα περάσει από τα χωριά Λυκούρια, Κρινόφυτα, Κλειτορία, Πλανητέρο, Γλάστρα, Καστριά, Άνω & Κάτω Λουσοί, Καλάβρυτα.

3) Το τρίτο θα ξεκινήσει στις 7:30 από το Μικρό Ποντιά και θα περάσει από τα χωριά Μουρίκι, Μενυχτέικα, Άνω & Κάτω Βλασία, Μάνεσι, Μπούμπουκα, Κρυονέρι, Τρεχλό, Φλάμπουρα, Ορθολίθι, γέφυρα Γουμένισσας, Κούβελος Κούτελης, Καλάβρυτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Χουλιάρα (τηλ. 6984 606087) και τις Βοηθούς Δημάρχου, Χρύσα Παπαδάτου (τηλ. 6983 615630) και Χαρά Γεωργακοπούλου (τηλ. 6986 716041).