Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, μετά από πολύχρονη και αδιάλειπτη λειτουργία με μοναδικό σκοπό την προστασία της υγείας όλων των πολιτών, χωρίς μόνιμα έσοδα, παρ’ όλη την οικονομική κρίση που δοκιμάζει τη χώρα μας, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος και Ζωή».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ». Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζονται τα εξής: «Στόχος είναι η διαρκής ανανεωμένη παροχή επιστημονικής γνώσης σχετικά με τον καρκίνο με ειδικούς επιστήμονες της πόλης μας.

Επιστημονικά υπεύθυνη είναι η κυρία Αθηνά Ν. Χριστοπούλου Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ Ογκολογικό Τμήμα Γενικού Νοσοκομείου Πατρών - Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου και της Γηριατρικής – Γεροντολογικής Εταιρείας Ν/Δ Ελλάδος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εγγραφή δωρεάν (16:30 προσέλευση – εγγραφές). Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (3 μόρια).

Τα θέματα που θα τονιστούν αφορούν προβληματισμούς στην ολιστική αντιμετώπιση της νόσου, όπως Κληρονομικότητα και Καρκίνος, Καρκίνος και Ευ Ζην, Κύηση και Καρκίνος, Γονιμότητα και Καρκίνος, Θρόμβωση και Καρκίνος, Καρκίνος και Ζωή, και η Πρόσβαση στις νέες ακριβές θεραπείες.

Έχοντας την πεποίθηση ότι η συμμετοχή σας θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της προσπάθειάς μας, σας ευχαριστούμε θερμά και σας διαβεβαιώνουμε ότι η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για εμάς".