Έπαθλο: 400€

Εγγεγραμμένα ζευγάρια: 33

Συμμετοχή: 5€ το άτομο

Για τους φίλους που θα έρθουν για πρώτη φορά το STEKINO είναι ένας χώρος που θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση. Θα αισθανθείς σα να έχεις μπει στο μαγικό κόσμο ενός παραμυθιού με , πολύχρωμες καρέκλες και μαξιλάρια, χουχουλιάρικους καναπέδες, περίτεχνες τσαγιέρες και ωραίες κούπες στα ράφια.

Είναι ένα από τα πιο χαρούμενα Café της Πάτρας. Πολύχρωμο, οικολογικό, αναρχικό. Οι τοίχοι εκπληκτικά διακοσμημένοι, παντού επικρατούν έντονα χρώματα και πανέμορφα διακοσμητικά!

Αγαπημένο σημείο πολλών είναι το πίσω μέρος, ο χώρος με τους καναπέδες....Είναι ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη ημέρα με τη συνοδεία chill out μουσικής και μια μεγάλη κούπα από κάποιο αρωματικό ρόφημα, ή χαλαρή κουβεντούλα με φίλους ή ακόμα παίζοντας επιτραπέζια απο την ποικίλη συλλογή του.

Για τους πιο ρομαντικούς υπάρχει και ο κήπος που όχι άδικα οι φίλοι την ονόμασαν "όαση στο κέντρο της πόλης".... Το STEKINO CAFE ξεκινάει απο το πρωι μοσχοβολώντας φρεσκοκομμένο καφε, περίεργα τσάι, γευστικές σοκολάτες, απολαυστικους χυμούς και το βράδυ σε χαλαρώνει με την απαλή μουσική και τα ιδιαίτερα κοκτειλς.

Ο κατάλογος του είναι πραγματικά τεράστιος, περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από αρωματικούς καφέδες, σπάνια τσάγια, σπιτική βάφλα και μικρά γεύματα. Το σίγουρο πάντως είναι πως το προσωπικό το θα σε υποδεχτεί με το πιο ζεστό του χαμόγελο.... γιατί εδώ δεν υπάρχουν ξένοι άλλα φίλοι που δεν γνωρίστηκαν ακόμα!!!

Tip1: Πεντανόστιμη σπιτική βάφλα.

Tip2: Διοργανώνεται κάθε παρασκευή ΚΑΡΑΟΚΕ ΠΑΡΤΥ με τρελό κέφι

Ετυμηγορία: Μην το χάσετε με τίποτα!

Τιμές: καφέδες 2 -2,50 ευρώ

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 
CU - 6946807906
WU - 6982916020
2610322111