Ένα από τα καυτά ζητήματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας είναι και αυτό της Παναχαϊκής.

Συγκεκριμένα θα συζητηθεί το θέμα της χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από την Παναχαϊκή με την ΠΑΕ να έχει δώσει ήδη δύο δόσεις των χρημάτων που οφείλει, αλλά και την νέα δημοτική αρχή να έχει προχωρήσει σε δύο εξώδικα προς την Πατρινή ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δημοτικό συμβούλιο που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη είναι παρόν ο Αλέξης Κούγιας και θα παρακολουθήσει από κοντά την συζήτηση, ενώ ενδέχεται να προχωρήσει σε παρέμβαση. Υπενθυμίζουμε ότι όπως έχει ξεκαθαρίσει η νέα δημοτική αρχή για να δώσει ο Δήμος το Στάδιο στην ΠΑΕ και να το χρησιμοποιήσει σαν έδρα κατά την διάρκεια της χρονιάς θα πρέπει πρώτα η εταιρία να ξοφλήσει το συνολικό ποσό των προηγούμενων οφειλών της.

Σημειώνουμε πάντως ότι το κυρίαρχο θέμα του δημοτικού συμβουλίου έχει να κάνει με την Ξερόλακκα και τις εισήγησης της δημοτικής αρχής για την παραμονή του ΧΥΤΑ και τις επεξεργασίας των απορριμμάτων στο συγκεκριμένο χώρο υγειονομικής ταφής, κάτι που έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις από  τους κατοίκους της περιοχής. Ήδη ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο.