Ένας διαφορετικός δρόμος σίγουρα για να φθάσεις στον ''Προορισμό''. Μια διαδρομή μέσα από τις διαφορετικές εκφράσεις του έρωτα..

''Στρίψε και πάρε άλλο δρόμo

Ας είναι έστω πιο μικρός

Πάτα γερά πάνω στο φόβο

Και γίνε εσύ ο προορισμός''


Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Κωνσταντόπουλου με τίτλο ''Προορισμός'', κυκλοφόρησε το Μάιο του 2014 από τη PHONOGRAPH Music production.

Ο Πατρινός ερμηνευτής, θεατροποίησε τον δίσκο του και μας τον παρουσίασε ως μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση.

Ηλεκτρικές μπαλάντες, δυναμικά βαλς, κινηματογραφικές στιγμές, ένα δυναμικό τάνγκο, παραδοσιακά ακούσματα και μια νοσταλγική μπαλάντα, ερμηνευμένα με το δυναμισμό και τη θεατρικότητα που χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο.


Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος, μάς συστήθηκε μέσα από τη συνεργασία του με το συνθέτη και κιθαριστή Νότη Μαυρουδή το 2010. Στις αρχές του 2011 συμμετείχε στο δίσκο του συνθέτη, με τίτλο ''Στου χρόνου τις καταπακτές''.

Εμφανίστηκε σε σημαντικές σκηνές της Αθήνας Half note jazz club, Γυάλινο μουσικό θέατρο, Ιανός κ.α. Επίσης έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Σπανό, την Ελένη Βιτάλη, τον Μανώλη Μητσιά, την Ευρυδίκη, την Γιώτα Νέγκα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Μόρφω Τσαϊρέλη κ.α.


Ο ίδιος ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Γιώργος Δίπλας μοιράζονται τις συνθέσεις του δίσκου και μελοποιούν στίχους του Διονύση Καρατζά, του Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη, του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, της Νίκης Κωνσταντοπούλου, του Κωνσταντίνου Μάγνη και του Νίκου Λαδικού.


Δείτε τις φωτογραφίες του Παντελή Παππά: