Το ενδεχόμενο αποχώρησης του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σκέφτεται σοβαρά ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και αναμενόμενος υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα, στις επερχόμενες εκλογές, εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την τροπή που έχει πάρει το υπό διαμόρφωση ψηφοδέλτιο  του κόμματος του. Η δυσαρέσκεια του κ. Τριανταφυλλόπουλου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει να κάνει με το ότι αναμένεται να κατέβουν, παραιτηθέντα στελέχη υποψήφιοι βουλευτές, έχοντας μάλιστα και την έγκριση της ηγεσίας του κόμματος.

Η αναμενόμενη υποψηφιότητα του πρώην Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας της κυβέρνησης Ανδρέα Κατσανιώτη ή οι φήμες που έχουν ακουστεί για την προσχώρηση ως υποψηφίου στην Νέα Δημοκρατία του πρώην Γενικού Γραμματεία του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνου Σκανδάμη – στέλεχος που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και δεν ήταν καν στην Ν.Δ. – φέρεται να έχουν ενοχλήσει τον κ. Τριανταφυλλόπουλο που βλέπει το όλο θέμα ως μία προσπάθεια παραγκωνισμού του, την στιγμή που ο ίδιος έχει υπηρετήσει πιστά την πολιτική της κυβέρνησης, έχοντας μάλιστα και το ανάλογο πολιτικό κόστος.

Την ενόχληση του αυτή μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος την έχει εκφράσει ανοικτά σε ηγετικά στελέχη του κόμματος, αλλά και στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Για την ώρα πάντως ο ίδιος και το περιβάλλον του δεν διαψεύδουν, ούτε επιβεβαιώνουν τίποτα. Οπότε μάλλον αναμένονται εξελίξεις…