Μπορεί οι καταλήψεις να συνεχίζονται σε σχολές και τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, με τους φοιτητές να διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για τα πολλά στραβά που συμβαίνουν στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο τρόπος αυτός διαμαρτυρίας βρίσκει όλα τα παιδιά, σύμφωνα.

Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών σε επιστολή που απέστειλε στο patrasevents.gr με το ανάλογο εικονογραφικό υλικό τονίζει και αναφέρει τα εξής:

«Πρόκειται για το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Τη στιγμή που το εξάμηνο μας είναι στον αέρα, τη στιγμή που καθηγητές μας ξεκαθαρίζουν ότι μάθημα το οποίο δεν έχει διδαχτεί τουλάχιστον 13 εβδομάδες δεν μπορεί να εξετασθεί, βλέπουμε 5-10 φοιτητές που έχουν μετατρέψει τα αμφιθέατρα της σχόλης μας σε... παιδικό δωμάτιο θα έλεγε κανείς».

Παρακάτω συνεχίζει: «Είμαι πρωτοετής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων και ομολογώ ότι ψήφισα υπέρ της κατάληψης μη γνωρίζοντας τη πραγματική κατάσταση. Τελικά η κατάσταση με λυπεί  και εκ των υστέρων καταλαβαίνω ότι δηλώσεις που άκουσα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης όπως για παράδειγμα το «ας χάσουμε και το εξάμηνο, ας χάσουμε και την χρονιά πρέπει να κάνουμε θυσίες», είναι επικίνδυνες.


Η σχολή μας είναι για δεύτερη εβδομάδα υπό κατάληψη με την πρυτανεία και τους καθηγητές να αδιαφορούν… Φτάνει πια! Τέλος, θα ήθελα  να σημειώσω ότι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες  οι τοίχοι μετά από κάθε κατάληψη γεμίζουν από βρισιές» καταλήγει ο φοιτητής.

(Οι φωτογραφίες είναι από το αμφιθέατρο της σχολής που βρίσκεται σε κατάληψη).