Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως το εκάστοτε μαγαζί το κάνει top ο κόσμος και όχι τόσο η προβολή του και οι υπεύθυνοι…

Εμείς δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε τον κόσμο που το βράδυ της Παρασκευής προτίμησε το studio46 by mods που όπως κάθε βράδυ είχε live πρόγραμμα με καλές φωνές και άψογους μουσικούς!


Aπό νωρίς ξεκινάει το «ζέσταμα». Αυτοί που αναλαμβάνουν το live, παίρνουν κιθάρες και μικρόφωνα και δημιουργούν ένα απίστευτο κλίμα το οποίο διατηρείται μέχρι το πρωί με την απαραίτητη συμμετοχή των θαμώνων!

Από το οpening βέβαια σας είπαμε πως είναι η καλύτερη παρέα της πόλης γι αυτό όσοι δεν το πήρατε στα σοβαρά, ξανασκεφτείτε το βλέποντας με μια γρήγορη ματιά τις φωτογραφίες από το βράδυ της Παρασκευής!


Επίσης θα θέλαμε να σας γράψουμε τι είδος μουσικής κυριαρχεί αλλά σίγουρα θα πέσουμε έξω και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της βραδιάς η ζωντανή μουσική διαταράσσεται και κάνει στροφή ανάλογα με το γούστο των θαμώνων.

Πολύ φιλικό κλίμα και πολλοί καλλιτέχνες που αν και δεν είναι η βραδιά τους (καθημερινά αλλάζουν οι ταλαντούχοι τραγουδιστές που αναλαμβάνουν το πρόγραμμα) θα περάσουν να πουν ένα τραγούδι και να πιουν το ποτό τους στο ισόγειο της Ηφαίστου 46!