Δεν καινοτομούν αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο!

Όπως θέλησε να επισημάνει ο υπεύθυνος των dj Awards Νίκος Ανδριόπουλος σε δηλώσεις του, η Ελλάδα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο πια, σε ότι έχει να κάνει με τις υποδομές γύρω από τον ευρύτερο χώρο και παρόλο την οικονομική κατάσταση της χώρας τέτοιες ενέργειες  μόνο καλό μπορούν να αποφέρουν!

Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή… Εμφανίστηκαν με την ονομασία “Greek dj Awards” στο διαδίκτυο με αντικείμενο “βραβεία για τους καλύτερους (djs, producers, radios, club/bars, dancers) ανά κατηγορία και νομό! 

Αυτά τα βραβεία έχουν σκοπό να καλύψουν ένα κενό που υπάρχει στον συγκεκριμένο κλάδο της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας με ζητούμενο να αναβαθμίσει και να αξιολογήσει δίκαια τα πρόσωπα!


Κατηγορίες:

 

Οι κατηγορίες θα βασιστούν στο είδος μουσικής που εκπροσωπεί ο καθένας από τους συμμετέχοντες σε Πανελλαδική εμβέλεια, (house, deep house, edm, techno, psychelic, r’n’b, greek’s, mainstream) αλλά και ανά νομό δίνοντας έτσι την ευκαιρία να ξεχωρίσουν νέα πρόσωπα!

Ψηφοφορία:

 

Ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα μέσω sms και μιας μόνο διαδικτυακής ψήφου (μοναδικότητα ip adress) ανά κατηγορία να επιλέξει τους καλύτερους! Τα sms θα είναι της χαμηλότερης τιμής και όλα τα έσοδα μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου θα δοθούν με διαφάνεια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα ανακοινωθούν μαζί με τις κατηγορίες και τις υποψηφιότητες! 

Σε πραγματικό χρόνο θα ενημερώνονται τα στατιστικά των συμμετοχών και η διάρκεια της ψηφοφορίας που θα διαρκέσει 3 μήνες δίνοντας σε όλους τον χρόνο της επιλογής! Σε λίγες ημέρες θα ανέβει η web σελίδα των greek dj awards και θα υπάρχει περιθώριο 30-45 ημερών για δήλωση συμμετοχών έως ότου ανοίξουν οι "κάλπες"!

Τέλος μετά την ανακοίνωση των καλύτερων θα υπάρξει απονομή που ήδη σχεδιάζεται σε κεντρικό χώρο της Αθήνας με ένα μεγάλο happening αλλά και τηλεοπτική κάλυψη δίνοντας την απαραίτητη αίγλη στο όλο εγχείρημα! 

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες...