Όλοι γνωρίζουν το Facebook και το Instagram, όμως υπάρχουν πολλές ακόμη εφαρμογές κοινωνικών δικτύων. Και φυσικά, όσο εξελίσσονται οι «έξυπνες» συσκευές, τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι διατιθέμενες εφαρμογές.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες κοινωνικές εφαρμογές, που μπορείτε να χρησιμοποιείτε, για να επικοινωνείτε με φίλους και γνωστούς. όπως δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Business Insider.

WhatsApp – για την ανταλλαγή δωρεάν μηνυμάτων

Υπάρχει ένας λόγος, που το Facebook απέκτησε το WhatsApp έναντι 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων νωρίτερα φέτος… κι αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός, ότι το WhatsApp είναι και κάνει ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να κάνει μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων: είναι καλοσχεδιασμένο, δωρεάν, έχει ακμάζουσα βάση χρηστών και επιτρέπει την ανταλλαγή γραπτών και ηχητικών μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο.

Vine – δημιουργικός τρόπος για να μοιράζεστε looping-βίντεο διάρκειας 6 δευτερολέπτων

Το Vine επιτρέπει τη δημιουργία κλιπ, τα οποία επαναλαμβάνονται και τα οποία οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους στην κοινότητα του Vine, αλλά και να τα ποστάρουν στο Twitter και το Facebook.

Snapchat – η καλύτερη εφαρμογή για ανταλλαγή φωτογραφιών

Το Snapchat έχει εξελιχθεί στη No. 1 εφαρμογή για οπτική και γραπτή επικοινωνία.

Secret – για να λες αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι

Το Secret επιτρέπει στους χρήστες να λένε «ελεύθερα» αυτό που θέλουν σε όλον τον κόσμο, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς τίνος τα «μυστικά» διαβάζει. Οι χρήστες ανεβάζουν και διαβάζουν τα σχόλιά τους ανώνυμα.

TapaTalk – για εύκολη και… αστραπιαία αποστολή φωτογραφιών και βίντεο στους φίλους

Το TapaTalk είναι μια ακόμη εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων με φίλους και γνωστούς, ωστόσο τα πάντα συμβαίνουν σε… ταχείς ρυθμούς.

Hinge/Tinder/Grindr/OkCupid – η επόμενη γενιά τω «διαδικτυακών προξενιών»

Και οι τέσσερις αυτές εφαρμογές λειτουργούν ως άλλες "διαδικτυακές προξενήτρες"… για όσους δεν έχουν βρει ακόμη το άλλο τους μισό και το ψάχνουν στο διαδίκτυο.