Η 32χρονη εκπαιδευτικός Σαρλότ Πάρκερ είναι παντρεμένη και μέχρι πρότινος εργαζόταν σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης στο Έσεξ της Βρετανίας.

Από τα Χριστούγεννα του 2012 είχε σχέση επί σχεδόν δύο χρόνια με 14χρονο μαθητή της. Όταν οι γονείς του 14χρονου, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, έμαθαν για τη σχέση του ζευγαριού, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, ενώ η 32χρονη έστειλε μήνυμα στον ανήλικο εραστή της ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο 14χρονος μαθητής δήλωσε στην Αστυνομία ότι είχαν σεξουαλική σχέση και μολονότι γνώριζε ότι η 32χρονη ήταν παντρεμένη, πίστευε ότι θα ζούσαν μαζί και θα αγόραζαν ένα σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, χθες έγινε η δίκη της 32χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε ότι το παράταιρο ζευγάρι είχε ανταλλάξει πάνω από 3.000 μηνύματα σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.

Η Αστυνομία κατάσχεσε τον περασμένο Σεπτέμβριο το κινητό, το τάμπλετ και τον υπολογιστή της 32χρονης και ανακάλυψε άσεμνες φωτογραφίες του ανήλικου μαθητή.

Το δικαστήριο επέβαλε στην 32χρονη ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για δύο χρόνια, με τις κατηγορίες της σεξουαλικής πράξης με ανήλικο, της ενθάρρυνσης ανηλίκου για σεξουαλική πράξη και της κακοποίησης ανηλίκου.

Ο συνήγορος της δασκάλας υποστήριξε ότι η πελάτισσά του πάσχει εδώ και δέκα χρόνια από ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε ότι, ανεξάρτητα από το φύλο του θύματος και της κατηγορουμένης, η υπόθεση δεν παύει να είναι κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το σχολείο στο οποίο εργαζόταν η 32χρονη την έπαυσε από τα καθήκοντά της αμέσως μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή.