Στην Πάτρα βρέθηκε αντιπροσωπεία των Βετεράνων παικτών του Ολυμπιακού για να συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα από το συγκεκριμένο φιλικό διατέθηκαν στον σύλλογο «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες του νομού Αχαΐας.
Επόμενα αντίστοιχα φιλικά στις 24/10 με ΑΕ Λεμεσού και στις 28/10 με τον Ιωνικό Νικαίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση!

Έτσι, μετά το φιλικό της Ρόδου όπου έγινε με σκοπό να μαζευτούν πόροι για την UNICEF, επόμενος σταθμός ήταν η Πάτρα. Οι Θρύλοι του συλλόγου μας αγωνίστηκαν με μικτή ομάδα επιλέκτων της πόλης και σκοπός ήταν η ενίσχυση και βοήθεια του συλλόγου «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες του νομού Αχαΐας.

Στο γήπεδο βρέθηκε πλήθος κόσμου, με την υποδοχή αλλά και το γενικό κλίμα να είναι ενθουσιώδες! Τους Βετεράνους τίμησαν πολλοί φορείς της πόλης, όπως μεταξύ άλλων ποδοσφαιρικά σωματεία, η «Φλόγα» και ο Περιφερειάρχης της περιοχής κ. Κατσιφάρας, ο οποίος στην συνέχεια απηύθυνε έναν μικρό χαιρετισμό.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος της «Φλόγας», κ. Παπαϊωάννου ενώ τέλος μίλησε και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου των Πειραιωτών, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο των Βετεράνων.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Παχατουρίδης, Μπαρμπαρής, Καλτσάς, Καλαμάρας, Μπονόβας, Τζιωρτζιόπουλος, Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Καλογερόπουλος, Γεωργουδάκης, Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Καλύβας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Κουμαριάς, Ρούσσος, Σταμάτης, Γαϊτανάρος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Δαρίβας, Καραπατής, Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Αγγελής, Σαραλιώτης. Προπονητής, όπως πάντα, ο Αντώνης Τζανετουλάκος, με φροντιστές τους Πέτρο Ρηγούτσο και Νίκο Τουλγέρογλου.

Οι Βετεράνοι του Θρύλου, έχοντας για… μαέστρο τον Λουτσιάνο επικράτησαν με 11-3. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Καλογερόπουλος, τρία ο Γεωργουδάκης και από ένα οι Λουτσιάνο, Τζιωρτζιόπουλος, Μπονόβας και Καλύβας.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν οι Βετεράνοι της ομάδας μας τίμησαν την μνήμη του Κώστα Δαβουρλή παραδίδοντας ένα αναμνηστικό κύπελλο στην σύζυγό του, Ελένη Δαβουρλή. Στις 24/10 ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕ Λεμεσού και στις 28/10 με τον Ιωνικό Νικαίας».