To ξεκίνημα για το Due Piani ήταν ότι καλύτερο… Λέγοντας βέβαια ξεκίνημα, εννοούμε το update που έγινε φέτος με αποτέλεσμα ένα χώρο ακόμα πιο ζεστό και με απίστευτο φαγητό!

Όπως σας γράφουμε παραπάνω υπάρχουν δύο άνθρωποι που ευθύνονται για το αποτέλεσμα…


Ο ένας είναι ο σεφ Γιάννης Σολάκης στον οποίο έχουμε αναφερθεί και κατά το παρελθόν!

Αν μπείτε στο «Due Piani» το λογικό είναι να σας μυρίσει λιωμένο τυρί ή ρίγανη και έτσι απλά θα νοστιμίσει η μέρα σας! Είναι και αυτά η απόδειξη πως ένα «ταπεινό» burger ή τα χοιρινά μπριζολάκια αντιμετωπίζονται ως γευστικά εδέσματα που θα χωρούσαν σε βιτρίνα γαλλικού εστιατορίου!

Ο σεφ με μεράκι για το φαγητό ετοίμασε ένα μενού που θα το εκτιμήσετε από την πρώτη μπουκιά ανεξάρτητα από το τι θα διαλέξετε από τον κατάλογο!

Έχει καταφέρει από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ να προσφέρει απλές επιλογές σε φαγητό που μπορούν να κρατήσουν στον επισκέπτη νόστιμη συντροφιά, να του κόψουν την πείνα ή ακόμα και να συνοδεύσουν το ποτό του με κάτι «μικρό»!


Ο άλλος είναι ο Γιάννης Τατσιώνης!

Ο Γιάννης Τατσιώνης διακόσμησε πολύ όμορφα και έξυπνα το χώρο καθώς το μαγαζί αυτό έχει πολλά επίπεδα και ουσιαστικά καλύπτει όλα τα γούστα!

Μπορεί κάποιος το πρωί να καθίσει να πιεί τον καφέ του στα stands ή στα τραπεζάκια έξω ή να δοκιμάσει την κουζίνα οπουδήποτε στον πολύ όμορφο εσωτερικό του χώρο.

Ο κ. Τατσιώνης είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει το διώροφο στην Αγίου Νικολάου να δείχνει τόσο όμορφο και φωτίζει την μέρα μας.

Είναι ένας χώρος που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί μεγάλα παριζιάνικα bistro αλλά και όλα εκείνα τα μαγαζιά που κατέχουν την street food καλαισθησία!


Με μια αύρα από αυτές που σε ξεσηκώνουν και έναν χώρο που απευθύνεται σε κόσμο χαλαρό ή που θέλει να χαλαρώσει το Due Piani διαφέρει σε πολλά και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό σε δύο Γιάννηδες!

"Σπίτι" χωρίς Γιάννη…


Πάρτε μια γεύση!