Τα Public σε συνεργασία με το Startupper συνεχίζουν τον Οκτώβριο τις εκδηλώσεις για την νέα επιχειρηματικότητα και τις startups με ένα δεύτερο κύκλο συναντήσεων ο οποίος εξαπλώνεται εκτός της Αθήνας!

Η πρώτη εκδήλωση στην ελληνική περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, μία πόλη με σημαντική δυναμική στον τομέα των τεχνολογικών εταιρειών και του εξειδικευμένου προσωπικού, που παράγει τις δικές της ιστορίες επιτυχίας. Μία από αυτές, η ιστορία της Antcor, μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ξεκίνησε από την Πάτρα και κατάφερε να γίνει μέλος της ελβετικής εισηγμένης u-blox, θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014, στις 19:00 στο Public Πάτρας, με στόχο να εμπνεύσει τους επόμενους νέους επιχειρηματίες της πόλης και να απαντήσει στα ερωτήματα ή τις ανησυχίες που αντιμετωπίζουν.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ: http://blog.public.gr

Προσκεκλημένος θα είναι ο Κώστας Μεϊμέτης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Antcor, ο οποίος θα μας μιλήσει για το επιχειρηματικό του ταξίδι που ξεκίνησε πριν περίπου μια δεκαετία με την ίδρυση της Antcor στην Πάτρα και είχε ως τελικό προορισμό την εξαγορά της εταιρίας από την εισηγμένη στο ελβετικό χρηματιστήριο u-blox AG. Ενδιάμεσοι σταθμοί του ταξιδιού ήταν επενδύσεις από θεσμικούς και στρατηγικούς επενδυτές άλλα και επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες με κολοσσούς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η πορεία είχε δυσκολίες, λάθη και εμπόδια - και ο Κώστας Μεϊμέτης θα μας μιλήσει για το πώς κατάφεραν να ξεπεραστούν στην περίπτωση της Antcor.

Ο Κώστας Μεϊμέτης είναι ένας πεπειραμένος επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας και από το 2004 μέχρι σήμερα διατελεί διευθύνων σύμβουλος της Antcor, μίας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας η οποία σχεδιάζει μικροεπεξεργαστές και το σχετικό λογισμικό λειτουργίας τους για ασύρματα δίκτυα (wifi). Είναι επιπλέον πρόεδρος της Ένωση Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ΕΝΕΒΗ - HSIA). Παλαιότερα κατείχε υψηλές θέσεις μηχανικού στις εταιρείες Bytemobile και ATMEL.

Τα Public και το Startupper σε περιμένουν τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σου!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής τώρα εδώ: http://blog.public.gr/event/apo-tin-idrisi-stin-exagora-mia-startup-pou-xekinise-apo-tin-patra-existori/