Υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι αντρών; Μάλλον όχι… Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

Παρ’ ολ’ αυτά, όλες έχουμε σε κάποια φάση της ζωής μας πει για κάποιον «αυτός είναι ο τύπος μου». Εκεί που η εξωτερική εμφάνιση μας δίνει ένα πράσινο φως, τα υπόλοιπα φώτα ανάβουν με τον χαρακτήρα, τον τρόπο προσέγγισης, το στυλ ανθρώπου. Κατηγοριοποιώντας λοιπόν τους άντρες σε πέντε κατηγορίες, αυτοί είναι οι τύποι που μας ελκύουν περισσότερο απ’ όλους. Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, αυτούς ψάχνουμε! Ας τους δούμε λοιπόν:

- Ο γενναιόδωρος. Δε μιλάμε για δώρα μονάχα. Δε μιλάμε για υλικά αγαθά. Υπάρχουν άντρες που τη βρίσκουν με το να είναι περιποιητικοί, με το να βλέπουν μια γυναίκα χαρούμενη δίπλα τους, πρόθυμη να κάνει όνειρα, διψασμένη για ζωή και ανυπόμονη να ανταποδώσει την περιποίηση. Ε, αυτούς τους άντρες, τους θέλουμε!

- Ο αδιάφορος. Όταν δεν έχει challenge το πράγμα, όταν όλα μοιάζουν σίγουρα και εντός των δυνατοτήτων μας, ψάχνουμε να δέσουμε σε άλλο λιμάνι. Ακόμα και ο Bradley Cooper να μας την πέσει, αν νιώθουμε ότι «τον έχουμε», θα παραμείνουμε κολλημένες με τον Κωνσταντίνο από το διπλανό γραφείο που μας κάνει τον δύσκολο. Οι αδιάφοροι άντρες μας ελκύουν – και το κακό είναι ότι το ξέρουν.

- Ο ταλαντούχος. Μπορεί να ζωγραφίζει, να φτιάχνει τέλεια κοκτέιλ, να τραγουδάει όμορφα. Μπορεί να πιάνουν τα χέρια του στις δουλειές του σπιτιού ή να είναι φοβερός στο μπιλιάρδο. Όπως και να ‘χει, σε κάτι θα είναι καλός και αυτό το κάτι είναι πολύ σημαντικό να το αναγνωρίσουμε και να το θαυμάσουμε. Κι αν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας είναι καλλιτέχνης, ένα παραπάνω…

- Ο αυτοκαταστροφικός. Ο άντρας που έχει κακές συνήθειες (καπνίζει, πίνει, παίζει χαρτιά κλπ.) ασκεί πάνω μας μια περίεργη γοητεία. Αφενός επειδή μας αρέσουν τα «κακά παιδιά» που έχουν κάτι από την αλητεία του Mickey Rourke στο πρόσωπό τους και αφετέρου επειδή οι άντρες τέτοιου τύπου μας ξυπνούν μητρικά ένστικτά και μας κάνουν να θέλουμε να τους φροντίσουμε σαν μικρά παιδάκια.

- Ο αστείος. Μετά την εξωτερική εμφάνιση, το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότερες γυναίκες στον άντρα είναι το χιούμορ. Όλοι έχουν χιούμορ (ή τέλος πάντων όλοι νομίζουν ότι έχουν), όμως το θέμα είναι να βρούμε εκείνον που μας κάνει να γελάμε. Το καλό είναι πως, σε αντίθεση με άλλα στοιχεία του χαρακτήρα, το χιούμορ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κι έτσι είναι πολύ εύκολο να δούμε αν ταιριάζει με το δικό μας ή όχι, καταλήγει το joytv.