Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός; Θα δείξει. Εμείς πάντως σας το μεταφέρουμε: Ο Γιώργος Βελισσάρης επιστρέφει στην Πάτρα και στην πόλη από του κατάγεται και ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο άνθρωπος που έχει αγαπηθεί όσο κανείς από τους fans της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής και έχει γράψει την δική του διαδρομή με τα κλαρίνα, τα φλάουτα και όλα τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζουν το δημοτικό τραγούδι, συμμετέχοντας στα ωραιότερα πανηγύρια της επικράτειας, ανεβαίνει αυτόν τον χειμώνα στην πίστα του "Romeo".

Σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στα αυτιά μας οι άνθρωποι του Romeo στην Πάτρα μίλησαν με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και εξασφάλισαν την παρουσία του στη σκηνή του Romeo κάθε Κυριακή. Έτσι ο Γιώργος Βελισσάρης μετά από μία επιτυχημένη χρονιά πέρυσι στα «Χίλια Αστέρια» και στην νυχτερινή Αθήνα, επιστρέφει στην Πάτρα από όπου ξεκίνησε.


ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

Έρχεται για να ενωθεί μαζί με το υπόλοιπο σχήμα του «Romeo», εκεί που θα συναντήσει παλιούς του γνώριμους όπως ο Σπύρος Νιάχος, σε μία βραδιά που αν μη τι άλλο υπόσχεται γλέντι μέχρι πρωίας. Με ένα άκρως νεανικό πρόγραμμα που αν μη τι άλλο θα αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους. Γιατί πώς να το κάνουμε; Το γλέντι θέλει και αυτό το κλαρίνο του και το δημοτικό του τραγούδι...


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ~ Η ΒΛΑΧΑ (ΝΑ 'ΧΑ, ΝΑ ΄ΧΑ) ~ ΝΕΟ 2013