Το πρώτο techblog Workshop στην Πελοπόνησσο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου!

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας ξεκινά με την ομάδα του Techblog από Αθήνα το Σάββατο 11 Οκτωβρίου για την Πάτρα για το Workshop που θα συνδυαστεί με πολλές δραστηριότητες, τεχνολογία και νέες γνωριμίες!

Τα events τεχνολογίας που διοργανώνει στο Techlounge σε συνεργασία με μεγάλα τεχνολογικά sites της Ελλάδας αποτελούν εργαλείο για να επικοινωνήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον καταναλωτή και μέσο για έρθετε σε επαφή και να αισθανθείτε τις ανάγκες του.

Για την εκδρομή και το Τechblog workshop από την ομάδα:

"Θα μετακινηθούμε με τα αυτοκίνητά μας και θα κοιμηθούμε Σάββατο βράδυ στην Πάτρα σε ξενοδοχείο που κανονίζουμε αυτές τις μέρες με τιμή περίπου 50 ευρώ τα δύο άτομα σε δίκλινο με πρωϊνό (φυσικά μπορείτε να κανονίσετε να κοιμηθείτε όπου θέλετε).

Στα έξοδα θα πρέπει να υπολογίσετε αυτά της μετακίνησης (βενζίνη-διόδια), του ύπνου (ένα βράδυ) το φαγητό και το ποτό σας το Σάββατο το βράδυ, «Πάτρα by night»! Για όλες τις πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας [email protected]

1ο Techblog Workshop στην Πάτρα
• Πότε: Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, 15:00-18:00
• Που: Tag cafe, Αγίου Ανδρέου 127  Για όλους τους φίλους του Techblog εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές με όλους τους καφέδες στα 2 ευρώ και πακέτο μπύρα draft (500 ml) με σάντουιτς στα 5 ευρώ.