Ένα ζευγάρι λευκών λεσβιών μητέρων μηνύει ένα κέντρο σπέρματος στο Σικάγο γιατί η μια από αυτές γονιμοποιήθηκε με σπέρμα από λάθος δότη με αποτέλεσμα να αποκτήσουν μαύρο παιδί αντί λευκού που ήθελαν.

Η Jennifer Cramblett, 36 ετών, ήταν στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν έμαθε για το λάθος από την τράπεζα σπέρματος. Παρά το λάθος, η μικρή Πέιτον παραδόθηκε στις 21 Αύγ του 2012 στην Cramblett και στη σύντροφό της, Amanda Zinkon.


Αυτή είναι η Κράμπελ, η μια από τις δύο γυναίκες του ζευγαριού που έμεινε έγκυος


Η Jennifer Cramblett, δήλωσε μάλιστα ότι αυτό το λάθος της προκάλεσε άγχος και νευρικότητα γιατί η οικογένειά της είναι ρατσιστές και η ίδια ζει σε μια μικρή κωμόπολη στο Οχάιο, όπου ζουν μόνο λευκοί.

Η δίκη ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στο Ιλλινόις και η κ. Κράμπλετ δήλωσε ότι κατά λάθος η Midwest Sperm Bank της έδωσε σπέρμα μαύρου άντρα.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει έναν λευκό δότη για το παιδί τους. Η Midwest Sperm Bank ζητάει 400 δολάρια για κάθε φιαλίδιο σπέρματος και το ζευγάρι των γυναικών χρειάστηκε έξι φιαλίδια αλλά από λάθος σπέρμα.

Η Κράμπλετ δήλωσε επίσης ότι ότι η κουλτούρα των Αφρο-αμερικανών δεν έχει πολύ σχέση με τη δική τους και φοβούνται ότι η κόρη τους Πέιτον δεν θα γίνει αποδεκτή από την μικρή κοινωνία της κωμόπολης.


Πρόσθεσε ότι η ίδια και η σύντροφός της Αμάντα Ζίνκον αγαπούν την κόρη τους, η οποία σήμερα είναι δύο ετών αλλά έχουν αρχίσει να σκέπτονται να μετακομίσουν σε κάποιο πιο πολυσύχναστο μέρος.

Αυτή είναι η Amanda Zinkon με την κόρη της Πέιτον