Κουτσομπολιό ορίζεται σαν την αργόσχολη συζήτηση ή τον σχολιασμό (καλόβουλο κυρίως) πράξεων και ενεργειών άλλων ανθρώπων συνήθως απόντων!

Αυτές τις φήμες μεταφέρουμε και δεν παίρνουμε τίποτα στα σοβαρά μέχρι να δούμε «αποδείξεις και ονόματα»!

Τι ακούγεται στην Πάτρα;

Ακούγεται πως τα νυχτερινά μαγαζιά αυξάνονται με τέτοιο ρυθμό που σε λίγο για να γεμίσουν θα φέρνουν πούλμαν από την Αθήνα (δόξα σοι, ο θεός έχουμε πολλές επιλογές)!


- Ακούσαμε πως επιχειρηματίας της Πάτρας (μεγάλη εμπειρία στην νύχτα) ενδιαφέρεται για το Bijoux στην Σαχτούρη.

Το συγκεκριμένο club έκλεισε άδοξα μετά το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο! Το γεγονός βέβαια ήταν μεμονωμένο και κάποιοι βλέπουν με θετικό μάτι το comeback του μαγαζιού αυτού που αποτέλεσε στολίδι στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας!

- Το Cocos πάλι λέγεται ότι άλλαξε χέρια και ότι πάει για opening! Tο γνωστό κατάστημα Coco’s στην Όθωνος Αμαλίας της Πάτρας έχει προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζουν τη νύχτα και φυσικά των ενδιαφερομένων που το θέλουν να το δουλέψουν… ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κατάληξη.

- Το Metropolis live έχει ξεκινήσει και πάει όπως αναμενόταν πολύ καλά… Ωστόσο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου με live μουσική εξέφρασε ενδιαφέρον να το «πάει» φέτος αλλού, όπου και εκεί συζητήσεις γίνονται.

- Μεγάλο brand name από club της Αθήνας, στην Πάτρα; Και αυτό ακούγεται… «Απλά ελληνικά» μιλάμε και οποίος κατάλαβε κατάλαβε!

Αυτά τα κουτσομπολιά στην νύχτα λίγο ενδιαφέρουν κάποιους από εμάς... Δεν παύουν βέβαια να είναι «hot». Η αλήθεια είναι μια πάντως… Το 90% των επιχειρηματιών της εστίασης «χαμογελούν» στην Πάτρα και αυτό γιατί με την έλευση των φοιτητών και λόγω καλού καιρού (μέχρι ώρας), πάνε καλά.

Σίγουρα λεφτά για σκόρπισμα δεν υπάρχουν, όμως το γεγονός πως υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας το οποίο συνοδεύεται από θέσεις εργασίας, είναι ότι καλύτερο για την αρχή της σεζόν.

Την άλλη εβδομάδα περισσότερα!