Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, καθήλωσε χιλιάδες καρδιές κόσμου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας μία σειρά από εντυπωσιακά live concerts, στα πλαίσια του σημαντικότερου tour στην καριέρα του, το The Ace Of Hearts Tour όπου γνώρισε την κυριολεκτική αποθέωση! Το The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do, είναι ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα που θα απογειώσει το κοινό προσφέροντας του μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία!

Μετά τη sold out συναυλία του Απριλίου, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην Αθήνα με ένα Grand Finale και πολλές εκπλήξεις! Ο κορυφαίος Έλληνας star συμπράττει ξανά με το πιο δυναμικό συγκρότημα τους Onirama για ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση! Ακόμη θα βρεθεί on stage με τους ανανεωμένους Otherview για εκτελέσεις γεμάτες ενέργεια, με τον Dj Mosey aka. Pierre Sarkozy για house επιτυχίες με δυνατό ρυθμό, με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & Dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της και με τον Stelios Joannou με τα live vocals του SteveMcee για ξεχωριστές εκτελέσεις dance τραγουδιών που θα ενθουσιάσουν!

Special guest του φαντασμαγορικού show του The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour, η μοναδική Δούκισσα Νομικού, σε ρόλο έκπληξη στο Grand Finale της πιο πετυχημένης περιοδείας του κορυφαίου Έλληνα star!
Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών από την 23-χρονη μουσική πορεία του Σάκη Ρουβά, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, το The Ace Of Hearts Tour αποτελεί ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό concept και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές live tour που θα κορυφωθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, όπου θα πραγματοποιηθεί το εντυπωσιακό finale αυτού του μουσικού ταξιδιού!

Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κουστούμια επιφυλάσσουν μία σπάνια διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Με την αγορά εισιτηρίου σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρετε 2€ για τη στήριξη του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας!

Αγοράζοντας το εισιτήριο από το tickethour.com και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε προαιρετικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας με την πίστωση 1€.

Η θεαματική υπερπαραγωγή έχει ως Official Beverage Partner την εταιρία Coca Cola 3E, Official Sexy Perfume Partner το άρωμα CK One Red, από τον οίκο Calvin Klein, Official Time Partner τον οίκο ρολογιών OOZOO, Official Fashion Partner την εταιρία ένδυσης PINK WOMAN και Official Energy Snack Partner την Chiquita.


THE ACE OF HEARTS TOUR!

Καθ’όλη τη διάρκεια του The Ace Of Hearts Tour τα social media καταιγίστηκαν με περισσότερα από 5.000 posts με το hashtag #TheAceOfHeartsTour και μπορείτε να βρείτε το δικό σας post στο επίσημο micro-site της περιοδείας: http://theaceofheartstour.sakisrouvas.com/

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, το tickethour.com, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10€.

Το tour είναι αφιερωμένο στο Σύλλογο ''Όραμα Ελπίδας'' ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

Με την αγορά εισιτηρίου σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρετε 2€ για τη στήριξη του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας!


Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κρατήσεις μέσω internet: http://bit.ly/tickethour

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 8938111

Τιμή προπώλησης: Από 10€