Νέες αντιφασιστικές κινητοποιήσεις διοργανώνει ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος «επί τα πρόσω» στην Πλατεία Παντάνασσας στο πλαίσιο του ευρύτερου αντιφασιστικού αγώνα που έχει ξεκινήσει.

«Ενάντια στη φτώχεια, το ρατσισμό, την εξαθλίωση και τον κανιβαλισμό. Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και τις φασιστικές-ναζιστικές συμμορίες.
Να δημιουργήσουμε γειτονιές αντίστασης, αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης» αναφέρουν στη σχετική τους ανακοίνωση οι αντιεξουσιαστές.

Την Παρασκευή στις 3 του μήνα η εκδήλωση περιλαμβάνει συζήτηση, αλλά και θεατρική παράσταση («Η Μαύρη Τσαρίνα» Ένα μουσικό παραμύθι βασισμένο στο έργο του Λεοπόλντ Φον Ζάχερ Μαζόχ) από τις Τσιρτσάντσουλες, στην πλατεία Παντάνασσας.

Το Σάββατο στις 11 του μήνα οι εκδηλώσεις θα μετακομίσουν στον Έσπερο της Πλατείας Γεωργίου, εκεί που θα γίνει προβολή βίντεο («Η Παντάνασσα ήταν η αρχή στην Πάτρα δεν χωράνε γραφεία νεοναζί») με στιγμές αγώνα ενάντια στην απόπειρα διάχυσης του φασισμού στις γειτονιές. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Hip Hop συναυλία με τους Σπείρα, Πυράκανθο, Ανάποδο Χαμόγελο, ΑΣΠ να ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή.