Μπορεί η ίδια να φημίζεται για την εκκεντρικότητα της, την σοφιστικέ εκκεντρικότητά της για να είμαστε ακριβείς. Όμως το σπίτι της είναι ένα πραγματικό όνειρο αισθητικής και χρωμάτων, με έντονη τη διάσταση του παραμυθιού. Μέσα σε έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο, το παλιό πέτρινο αρχοντικό έχει μεταμορφωθεί τα χέρια της της ντίβας της ποπ.

Το σπίτι βρίσκεται στο αγγλικό Cotswolds και την επιμέλεια ανακατασκευής του είχε ο σύζυγός της, Σαμ Κούπερ που είναι απλά ένας από τους πιο επιτυχημένους εργολάβους της χώρας. Ο κήπος είναι υπέροχος με τεράστιες εκτάσεις με καλλιέργειες τριανταφύλων, άλλες με ήλιους, άλλες με μαργαρίτες.

Τα δωμάτια, σύμφωνα με το iefimerida, έχουν... παρατσούκλια – για παράδειγμα ο ξενώνας με τις υπέροχες vintage κουρτίνες και το πλεκτό κάλυμμα κρεβατιού ονομάζεται Claridges, ενώ το Gellybub είναι ένα δωμάτιο γεμάτο με κιθάρες, αναπαυτικές μεγάλες πολυθρόνες και βιβλιοθήκες γεμάτες με δίσκους βινυλίου. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του σπιτιού όμως είναι ότι διαρκώς λούζεται από το υπέροχο φως του ήλιου.