Όπως είναι γνωστό σε πολλούς η Ελληνοφρένεια είναι ραδιοφωνική και τηλεοπτική σατιρική εκπομπή.

Ήταν μια από τις ιστορικότερες, δημοφιλέστερες και χαρακτηριστικότερες εκπομπές στην ιστορία του ΣΚΑΪ. «Απόγονος» της παλαιότερης σατιρικής εκπομπής του ραδιοσταθμού του Νέου Φαλήρου «Ραδιενεργά κατάλοιπα» που παρουσίαζαν ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Μάνος Βουλαρίνος, η Ελληνοφρένεια βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα, στις 3 Φεβρουαρίου του 1999, σαν 5λεπτο ένθετο στην πρωινή ζώνη, με παρουσιαστή τον Θύμιο Καλαμούκη. Δεδομένης της απήχησης που απέκτησε, γρήγορα, προβιβάστηκε σε ωριαία.

Στη ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια, οι μονταρισμένες δηλώσεις παρεμβάλλονται από σχολιασμό του Θύμιου Καλαμούκη και τον Λαό, δηλαδή φάρσες σε ανυποψίαστους πολίτες που τηλεφωνούν στα στούντιο του Real FM, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, των οποίων οι κλήσεις απαντιούνται από τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και ο κύριος Βασίλης από την Πάτρα ο οποίος πήρε τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί για τα προβλήματα του -ένα από τα οποία ήταν και το μεταναστευτικό- αλλά έπεσε έπεσε θύμα... άγριου τρολαρίσματος!

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί...


Ελληνοφρενεια - Φιδεμπορας