Η ανακαίνιση του επιβλητικού κτηρίου που θα υποδεχόταν το νέο Due Piani κράτησε όλο το καλοκαίρι και τα «ευρώ» δεν τα τσιγκουνεύτηκαν!

Εκεί που ήταν πέρυσι το Due Piani είναι φέτος… το ανανεωμένο DuePiani (Aγίου Νικολάου και Κορίνθου).

Το Due Piani είναι ένας καλός λόγος για να γραφτούν πολύ καλές κριτικές γι έναν χώρο που ξυπνά όλες μας τις αισθήσεις!

Στιλάτο, ζωντανό και όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα καλοστημένο μαγαζί… Από το πρωί με καφέ και όσο περνάει η ώρα μετατρέπεται σε εστιατόριο που κρατά τη θορυβώδη ζωντάνια του!

Το είχαμε ακούσει γι΄αυτό και το επισκεφθήκαμε σε μια καθημερινή βραδιά γιατί για να πιστέψεις κάτι πρέπει να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια…


Ο σεφ Γιάννης Σολάκης έχει αναμφισβήτητες ικανότητες και έχει προφανώς την ελευθερία να επιλέγει πολύ καλής ποιότητας πρώτες ύλες και ιδιαίτερα κρέατα…

Πιστεύουμε αν και αρχή (για νέα σεζόν) το μαγαζί έχει καλό συντονισμό στην κουζίνα και στο σέρβις ενώ είπαμε πολλά «Ααααα…» για το ψωμί που μας έφεραν και το burger του! Παρεμπιπτόντως σούπερ το μπιφτέκι!

Το menu περιλαμβάνει πολλά ωραία πιάτα, μικρά και μεγάλα ενώ η pizza είναι από τις καλύτερες που θα γευτείς στην Πάτρα. Η ποικιλία σε γεύσεις μεγάλη ενώ για το τέλος σου έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε προφιτερόλ, παγωτό-σορμπέ, σουφλέ σοκολάτας και γιαούρτι με φρούτα του δάσους!


Ο Γιάννης Σολάκης δίνει βαρύτητα σε όλα του, τα δημιουργήματα είτε είναι πρώτα είτε είναι δεύτερα.

Βραβευμένος «σερβίρει» τα καλύτερα φέτος και η κουζίνα του εστιατορίου είναι σαφώς βελτιωμένη από την περσινή επίσκεψή μας.

Ξεπερνώντας τις μικρές αδυναμίες που έχουν να κάνουν καθαρά και μόνο με εξωγενείς παράγοντες όπως για παράδειγμα το parking to Due Piani μπορεί εύκολα να πείσει τον κάθε πελάτη.

Οι μπύρες που θα συνοδεύσουν το πιάτο σας είναι πολλές και σίγουρα το προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ενώ δεν θα μείνετε αδιάφοροι στα κρασιά που αριθμούν αρκετές ετικέτες.

Στα βασικά τώρα… Οι τιμές! Δεν θέλουμε πάλι να σας πούμε πως είναι οι καλύτερες γι αυτό που προσφέρουν, γιατί πολύ απλά θα δείξουμε την συμπάθεια μας!

Ενδεικτικά θα σας πούμε πως με 10 ευρώ θα φύγετε με γεμάτο στομάχι και με τον ουρανίσκο σας απόλυτα ικανοποιημένο…


Ρίχτε μια ματιά στον κατάλογο: