Η ιδέα των Coffee Island ξεκίνησε στην Πάτρα το 1999 και πιο συγκεκριμένα στην Ρ. Φεραίου και Αγίου Νικολάου…

Σήμερα είναι ένα δυνατό δίκτυο καταστημάτων francise στην Ελλάδα ενώ καταστήματα Coffee Island υπάρχουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πολλές ακόμα επαρχιακές πόλεις στην Κύπρο, στην Ρουμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολλές άλλες χώρες εκτός Ευρώπης!


Τα Coffee Island συμπεριλαμβάνονται στις 10 καλύτερες αλυσίδες καφέ στα φετινά βραβεία στην κατηγορία «Σημαντικότερη αλυσίδα καφέ στην νότια Ευρώπη».

Τα European Coffee Awards είναι τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά βραβεία στον χώρο του καφέ. Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά εκπρόσωποι του χώρου παρελαύνουν στον διαγωνισμό που διοργανώνει ο αναγνωρισμένος οργανισμός Allegra και ο οποίος βραβεύει τις κορυφαίες εταιρείες και ιδιώτες για τις καινοτόμες ιδέες του κλάδου.

Ο κ. Αλέξανδρος Ζαπανιώτης, Marketing Manager των Coffee Island, δήλωσε σχετικά: «Ανάμεσα στις σημαντικές διακρίσεις της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια, η φετινή μας υποψηφιότητα ξεχωρίζει γιατί η Coffee Island συγκαταλέγεται πλέον στα Ευρωπαϊκής εμβέλειας brands στον χώρο του καφέ. Πάντα στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών των καφεκοπτείων της αλυσίδας μας. Το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή επιβραβεύεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».


Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας!