Ο Θόδωρος Τουρνατζής είναι ο νέος πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα στον Δήμο Πατρέων, όπως ψηφίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από το δημοτικό συμβούλιο, στη συνεδρίαση που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στο λιμάνι.

Αντιπρόεδρος εξελέγη η  Ελένη Μπιρλή, ενώ στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Βρεφοκομείου θα είναι ο ίδιος ο Κώστας Πελετίδης με αντιπρόεδρο την Ελένη Γκανά. Εξάλλου, ο Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Βασ. Θωμόπουλος είναι ο νέος  πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού στο Δήμο Πατρέων. Στην θέση του αντιπροέδρου τοποθετείται ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Σε ότι αφορά το ΔΗΠΕΘΕ πρόεδρος αναλαμβάνει ο Καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Ανδρέας Τερζής και Αντιπρόεδρος ο γιατρός Παναγιώτης Πάγκαλος. Παράλληλα στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι επικεφαλής τοποθετήθηκε ο Νίκος Χρυσοβιτσιάνος.

Νωρίτερα έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ΔΕΥΑΠ με τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ανδρέα Παπανικήτα να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Νίκος Χρυσοβιτσάνος. Από την μείζονα μειοψηφία στο Δ. Σ. της ΔΕΥΑΠ εξελέγη ο πολιτικός Μηχανικός Γιώργος Καυκάς.