Το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας εγκαινιάζει τη νέα διδακτική περίοδο με το σεμινάριο ερμηνείας λυρικού τραγουδιού του διακεκριμένου βαρύτονου Δημήτρη Τηλιακού με θέμα: Η φωνή στη σκηνή.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων , το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 18:00 έως 22:00.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να προετοιμάσουν και να παρουσιάσουν από μνήμης 3 ή 4 κομμάτια της επιλογής τους από το ρεπερτόριο της όπερας ή του lied. Οι επιλογές του κάθε συμμετέχοντος πρέπει να ανήκουν κατά προτίμηση σε διαφορετικά μεταξύ τους ύφη, εποχές και γλώσσες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά παρακαλούνται να καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα συνοδευόμενο από φωτογραφία, το πρόγραμμα που επιθυμούν να εκτελέσουν και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Λ. Όθωνος Αμαλίας 6, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με την ένδειξη «Σεμινάριο Δημήτρη Τηλιακού», το αργότερο έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2014.

Όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν έως την 1η Οκτωβρίου 2014.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να φροντίσουν για την παρουσία συνοδού στο πιάνο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Τα δίδακτρα για τους ενεργά συμμετέχοντες είναι 30€, ενώ για τους ακροατές 10€.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Τηλιακού εδώ: http://imgartists.com/artist/dimitris_tiliakos

Ακρόαση για τη στελέχωση του Εργαστηρίου Μουσικού Θεάτρου

Το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας διοργανώνει ακρόαση για τη στελέχωση του δυναμικού του κατά τη νέα διδακτική περίοδο καθώς και τη μελλοντική του δραστηριότητα.

Η ακρόαση είναι ανοιχτή σε λυρικούς τραγουδιστές ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, καθώς και σε εκτελεστές μουσικών οργάνων που ενδιαφέρονται για το μουσικό θέατρο.

Οι συμμετέχοντες τραγουδιστές θα κληθούν να εκτελέσουν:

α.Ένα σολιστικό κομμάτι από όπερα ή οπερέτα της επιλογής τους στην πρωτότυπη γλώσσα

β. Ένα κομμάτι στην ελληνική γλώσσα.

Οι συμμετέχοντες μουσικοί θα κληθούν να εκτελέσουν:

α. Ένα σολιστικό κομμάτι της επιλογής τους

β. Ένα τραγούδι της επιλογής τους στην ελληνική γλώσσα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων ,  την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, στις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν στα γραφεία του θεάτρου, Λ. Όθωνος Αμαλίας 6, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , με την ένδειξη «Ακρόαση ΕΜΘ», τα ακόλουθα στοιχεία:

α. το βιογραφικό τους σημείωμα συνοδευόμενο από φωτογραφία και τα στοιχεία επικοινωνίας τους

β. τον τύπο φωνής / το όργανο που παίζουν.

γ. τον τίτλο των κομματιών που προτίθενται να ερμηνεύσουν στην ακρόαση.

Για την ακρόαση των τραγουδιστών απαιτείται η παρουσία συνοδού στο πιάνο. Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν το αργότερο έως την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2610 623730