Είναι πλέον γνωστό πως οι δισεκατομμυριούχοι και οι σύζυγοί τους κάνουν τα πάντα, ακόμα και τα πιο ακραία προκειμένου να κερδίσουν τα φλας των παπαράτσι και να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ενας τρόπος είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά επειδή φαίνεται δεν τους αρκεί αυτό προχωρούν στην «καταστροφή» των οχημάτων βάζοντας τη δική τους πινελιά.

Μετά τους Σαουδάραβες κροίσους του Λονδίνου που κυκλοφορούν με αυτοκίνητα που είναι βαμμένα σε όλα τα χρώματα της ίριδας ήρθε η Ρωσίδα που έντυσε μία Mercedes CLS 350 με ένα εκατομμύριο κρυστάλλους Swarovski μετατρέποντας το γερμανικό αυτοκίνητο σε... ντισκομπάλα ειδικά τις νυχτερινές ώρες.


Οπως είναι λογικό οι περαστικοί μόλις βλέπουν το αυτοκίνητο που... λάμπει το πλησιάζουν και μένουν άφωνη με την επιλογή της ιδιοκτήτριας, η οποία αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να κάνει γνωστή της παρουσία της στο Λονδίνο.

Και επειδή δεν της αρκούσε να κυκλοφορεί απλώς στους δρόμους, αποφάσισε να δώσει ένα γερό φιλοδώρημα σε παρκαδόρο γνωστού ξενοδοχείου για να σταθμεύσει το αυτοκίνητο της μπροστά στην είσοδο.


Πρόκειται για την 21 ετών φοιτήτρια από τη Ρωσία Daria Radionova η οποία ξόδεψε για πλάκα 20.000 λίρες για να κάνει τη Mercedes CLS 350 ντισκομπάλα των Swarovski. Η ίδια δηλώνει πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και αναφέρει πως για να τοποθετηθεί οι ένα εκατομμύριο κρύσταλλοι χρειάστηκε 12ωρη εργασία την ημέρα για δύο ολόκληρους μήνες, από τεχνήτες που ήρθαν από τη Ρωσία.



This Car Brings a Whole New Meaning To The Term "Glitterati"