Αφιέρωμα στην Μαρία Ολυμπία την μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ, αλλά και στην μητέρα της Μαρί Σαντάλ οι οποίες πλημμυρίζουν τις σελίδες τους στο Instagram με φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, κάνει η βρετανική Daily Mail, θέλοντας να δείξει πώς μπορεί να είναι η ζωή ενός 18χρονου μέλους βασιλικής οικογένειας. Από το αφιέρωμα δεν λείπουν οι συγκρίσεις με την Κέιτ Μίντλετον, αλλά και οι αναφορές στον χλιδάτο τρόπο ζωής μιας οικογένειας, που όπως σημειώνει και η βρετανική εφημερίδα, αν και η μοναρχία στην Ελλάδα έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες, είναι γνωστοί με τους τίτλους τους και φυσικά ζουν... βασιλικά.

«Αν και η μοναρχία στην Ελλάδα έχει καταργηθεί από το '70, η Μαρί Σαντάλ και ο σύζυγός της Παύλος και τα παιδιά τους είναι ακόμη γνωστοί ως... πρίγκιπες και πριγκίπισσες», σημειώνει χαρακτηριστικά και σχολιάζει: «Και ο τρόπος ζωής τους δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο βασιλικός... Η Μαρί Σαντάλ πόσταρε μια φωτογραφία της κόρης της καθισμένης στην κορυφή μιας σκάλας, φορώντας ένα... πριγκιπικό φόρεμα από ροζ τούλια, ποζάροντας στο φακό με ύφος και στιλ πέρα για πέρα βασιλικό».


Η βρετανική εφημερίδα παρουσιάζει την 18χρονη Μαρία Ολυμπία ως το... αντίπαλο δέον, τουλάχιστον ως προ τον αντίκτυπο στα μίντια, της Κέιτ Μίντλετον. «Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να τραβά την προσοχή των μίντια, αλλά υπάρχει ένα άλλο μέλος βασιλικής οικογένειας που ετοιμάζεται να κάνει πάταγο. Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ», γράφει και προσθέτει ότι το νεαρό κορίτσι γίνεται το νέο ''it'' μέλος του κλαμπ των γαλαζοαίματων, χάρη στη σελίδα της μητέρας της στο Instagram που ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες της Ολυμπίας και των μικρότερων αδελφών της. Πρόσφατα το περιοδικό W κυκλοφόρησε έχοντάς στο εξώφυλλό του την Ολυμπία και με τίτλο: «H έφηβη πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδας: Το πιο περιζήτητο κορίτσι στον κόσμο».


Γενννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η Μαρία-Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη από τα πέντε παιδιά της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ. Ρίχνοντας απλά μια ματιά στη σελίδα της μητέρας της στο Instagram αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς τον χλιδάτο τρόπο ζωής της οικογένειας. Ταξίδια με γιοτ στη Μεσόγειο, διακοπές για σκι στις Αλπεις, ταξίδια με το ιδιωτικό τζετ του Valentino.

Και ο Ιταλός μόδιστρος είναι μόνο μια από τις γνωστές προσωπικότητες με τις οποίες έχει στενούς δεσμούς η οικογένεια. Η οικογένεια που μένει στο Λονδίνο και στο Γκλουκενστερσάιρ, περνάει τα καλοκαίρια της στα νησιά Χάρμπορ στις Μπαχάμες και τους χειμώνες της στο Γκστάαντ.


Τον περασμένο Ιούλιο, η Ολυμπία μαζί με την μητέρα της παρακολούθησαν την επίδειξη του Valentino στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, με την τελευταία να κάθεται δίπλα στην Έμμα Γουάτσον. Η Μαρί Σαντάλ, ως περήφανη μητέρα πόσταρε μια φωτογραφία της κόρης της με την χολιγουντιανή σταρ στο λογαριασμό της στο Instagram.


Πέρα από την Μαρί Σαντάλ φωτογραφίες στο Instagram ποστάρει συνεχώς και αδιαλείπτως και η Μαρία Ολυμπία, αποκαλύπτοντας το πώς μπορεί να είναι η ζωής μιας έφηβης, μέλους (πρώην) βασιλικής οικογένειας.

Στο Instagram της Ολυμπίας ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες της παρέα με την ξαδέλφη της Talita von Furstenberg εγγονή της γνωστής σχεδιάστριας.


Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα με αφορμή τις φωτογραφίες των δυο κοριτσιών δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις καλοπαντερεμένες αδελφές Μίλερ, στους γάμους των τριών κοριτσιών του συνιδιοκτήτη των Duty Free, αναφέροντας ότι όλες τους έχουν παντρευτεί πλούσιους και διάσημους: Η Αλεξάνδρα έχει παντρευτεί τον γιο της Diane von Furstenberg, η Μαρί Σαντάλ των γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας και η Πία, αν και τώρα έχει χωρίσει, είχε παντρευτεί τον κληρονόμο της Getty Oil.

«Μπορεί να μην είναι πασίγνωστη ακόμη, αλλά η Ολυμπία ετοιμάζεται τον εαυτό της για ένα λαμπρό μέλλον. Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι ελπίζει να παρουσιάσει τα δικά της ρούχα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον επόμενο Σεπτέμβριο με σκοπό να ακολουθήσει τη δική της καριέρα στο χώρο της μόδας και της φωτογραφίας...» καταλήγει η Daily Mail.