Η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας ξεκινά ακροάσεις και πρόβες ενόψει της νέας μουσικής χρονιάς. Το μουσικό σύνολο αποτελείται από δεκάδες αγόρια και κορίτσια που, με δασκάλα τους την καθηγήτρια μουσικής Βασιλική Νάσση, διδάσκονται μουσική και τραγούδι και στις εμφανίσεις τους αποσπούν πάντα πολύ θερμά σχόλια από το κοινό.

Συγκεκριμένα, το 2014 μέχρι στιγμής η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας πραγματοποίησε μεταξύ άλλων τις εξής εμφανίσεις: 

*Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 3 Φεβρουαρίου στo Διακοπτό.

*Συμμετοχή στην 6η Διεθνή συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας στις 9 Μαρτίου, σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.

*Συμμετοχή στον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Διακοπτό.

*Παρουσίαση μουσικού προγράμματος κατά την τελετή απονομής βραβείων του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Δημιουργίας της ΔΗΚΕΠΑ, την Κυριακή 6 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”.

*Απόδοση Εγκωμίων στη Θεία Λειτουργία της Μεγ.Παρασκευής, στις 18 Απριλίου στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Διακοπτού.

*Παρουσίαση προγράμματος στη Χορωδιακή συνάντηση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, στις 21 Ιουνίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο.

*Μουσική βραδιά έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού με τραγούδια που υμνούν τη θάλασσα, στις 16 Ιουλίου στην Ακράτα.

*Συμμετοχή στη Συναυλία του Βασίλη Λέκκα με θέμα 20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι στο Διακοπτό στις 2 Αυγούστου. 

Για το νέο σχολικό έτος, οι πρόβες και οι ακροάσεις της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας θα πραγματοποιούνται ως εξής: 

  • Το τμήμα Αιγίου κάθε Σάββατο 11.00 έως 12.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλιό Νοσοκομείο). Τα μαθήματα και οι πρόβες ξεκινούν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014.
  • Το τμήμα Διακοπτού κάθε Κυριακή 11.00 έως 12.30 στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού. Τα μαθήματα και οι πρόβες ξεκινούν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, ενώ δεκτά γίνονται αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως 17 ετών. Πληροφορίες στο τηλ. 6940-775988 (μαέστρος κα Βασιλική Νάσση).