Μια τραγική ιστορία με θύμα έναν 39χρονο Άγγλο επισκέπτη ξετυλίχθηκε χθες στην παραλία Καμαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο άτυχος 39 χρόνος που μάλιστα είναι και νεόνυμφος είχε νοικιάσει δύο τζέτ σκι μαζί με φίλο του στην παραλία στο Καμάρι.

Λόγω κακών και επικίνδυνων χειρισμών τα δύο τζετ σκι συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 39χρονος. Τα τραύματα από τη σύγκρουση φάνηκαν αρχικά στον ίδιο επιπόλαια και επιφανειακά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο 39χρονος κατέλυσε στο ξενοδοχείο του.

Τις πρωινές ώρες μεταφέρθηκε από την σύζυγό του εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας και οι γιατροί αφού διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία έδωσαν εντολή στο Υγειονομικό αεροσκάφος της Σαντορίνης να τον μεταφέρει άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης.

Δυστυχώς όμως ο 39χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της αερομεταφοράς του στην Κρήτη.

Ο φίλος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος προκειμένου να μεταβεί στη Κρήτη και να συναντήσει τον 39 χρονο και κρατείται από την Αστυνομία. Mάλιστα, κατόπιν προφορικής ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, το Λιμενικό συνέλαβε τον επιχειρηματία που νοίκιαζε τα τζετ σκι. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Θήρας.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.


Ο Λιμενάρχης Σαντορίνης για το ατύχημα με τα Jet Ski