Δυναμική συμμετοχή και παλμό είχε η πορεία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στους δρόμους της Πάτρας από μαθητές.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην πορεία που έγινε στο κέντρο φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού και ζητούσαν να φύγουν οι  «φασίστες από τα σχολεία». Η πορεία πραγματοποιήθηκε με την αφορμή της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και το Παμπελοπονησιακό συλλαλητήριο από τα  Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Φορείς, Συλλογικότητες, την Ένωση Μεταναστών Εργατών και το ΚΕΕΡΦΑ Πάτρας.

Η εκδήλωση θα γίνει με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από την Πλατεία Γεωργίου. Θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη καθώς θα πάρουν μέρος αρκετές αριστερές και φοιτητικές οργανώσεις.

Η αστυνομία θα είναι σε επιφυλακή για την αποφυγή του ενδεχομένου των επεισοδίων και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει σε κατάρτιση σχεδίου για την αντιμετώπιση πιθανών συγκρούσεων.