Η Αγγελική Νικολούλη σας περιμένει στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στα Public Πάτρας, με το νέο της βιβλίο «Θάνατος με κόκκινα χείλη», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Η πολυβραβευμένη συγγραφέας του best seller «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της που είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Μια άγρια νύχτα του χειμώνα, σ’ ένα ερημικό ορεινό χωριό, μια νεαρή γυναίκα διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα.

Με δαιμονικό σχέδιο καλύπτει το φόνο και μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή. Μια αληθινή περιπέτεια που ξεπερνά τη φαντασία με τους παίκτες να εναλλάσσονται σε ένα παιχνίδι θανάτου όπου όλα είναι ανοιχτά. Μια αγωνιώδης αναζήτηση, με καλοστημένες παγίδες και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Μια ομίχλη μυστηρίου που πυκνώνει συνεχώς γύρω από ατιμώρητα εγκλήματα. 

Λίγα λόγια για την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη είναι δημοσιογράφος-ερευνήτρια και έχει εργαστεί στην τηλεόραση, στις εφημερίδες (Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος, Έθνος κ.ά.) και στα περιοδικά (Εικόνες, Επίκαιρα). Είναι η πρώτη γυναίκα αστυνομικός ρεπόρτερ στην Ελλάδα. Μεγάλες επιτυχίες της ήταν: η αποκάλυψη της δράσης του "δράκου" Κυριάκου Παπαχρόνη· η συμβολή της στον εντοπισμό και στη σύλληψη του "δράκου" των νοτίων και βορείων προαστίων Σπύρου Μπέσκου· η αποκάλυψη της υπόθεσης των υποκλοπών με θύματα πολιτικούς και παράγοντες της χώρας που γίνονταν στην ΕΥΠ και η κατάθεσή της στην επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων. Τα σύνορα της χώρας πέρασαν οι αποκαλύψεις της για κατασκοπεία, αεροπειρατεία και τρομοκρατία. Έχει συμβάλει σημαντικά στην εξιχνίαση δεκαοκτώ δολοφονιών. Συνεργάζεται με έξι χώρες, που έχουν κάνει εκτενή αφιερώματα στην εκπομπή της. Οι Ιάπωνες επέλεξαν από σαράντα χώρες το "Φως στο Τούνελ" ως μια ξεχωριστή εκπομπή με κοινωνική προσφορά. Για την εκπομπή αυτή η Αγγελική Νικολούλη έχει τιμηθεί με είκοσι δύο βραβεία από κοινωνικούς φορείς, καθώς και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Η πολύχρονη, καθημερινή επαφή της με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, το γνωστό "100", της έδωσε, πέρα από τις σοβαρές ειδήσεις, πιπεράτες ιστορίες, που τις ζωντάνεψε με χιούμορ στην προσωπική στήλη που διατηρούσε στον "Ελεύθερο Τύπο". Ο Αλέκος Σακελάριος τη βοήθησε να τις μεταφέρει το 1990 σε ένα χιουμοριστικό βιβλίο με τίτλο "Τα πιπεράτα του 100". 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Είσοδος: Ελεύθερη