Χαμός έχει γίνει με τον υποψήφιο Δήμαρχο και την γυναίκα με την οποία είχε κάτι παραπάνω από «στενές» πολιτικές σχέσεις, αγωνιζόμενοι από κοινού για το καλό του δήμου τους. Και όχι μόνο…

Το θέμα με τον υποψήφιο Δήμαρχο και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την οποία, ο κατά τα άλλα καλός οικογενειάρχης και πρότυπο συζύγου (σύμφωνα τουλάχιστον με την εικόνα που έβγαζε προς τα έξω τη προεκλογική περίοδο) διατηρεί ερωτικές σχέσεις και έχει γίνει «σούσουρο» σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος είναι σφοδρά ερωτευμένος με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο, με την οποία κατέβαιναν μαζί στις πρόσφατες, εκλογές, στο ίδιο ψηφοδέλτιο και όπως φαίνεται οι δύο τους είχαν πολλά στοιχεία για να τους ενώσουν πέρα από το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την περιοχή τους.

Το ζευγάρι, μάλιστα, ήταν κοντά όλη την προεκλογική περίοδο, με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο να τον ακολουθεί παντού στην περιοδεία του και τους φίλους της παράταξης να πιστεύουν ότι η εν λόγω κυρία θα είχε σίγουρα μία αντιδημαρχία σε περίπτωση εκλογής του.

Τελικά, όμως, είχε πολλά περισσότερα να πάρει και ας μην το φανταζόταν κανείς. Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν κατάφερε να πάρει τον θώκο στον Δήμο του, ωστόσο, η παράταξη του μπήκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο γεγονός που σίγουρα άφησε ικανοποιημένο το ζευγάρι.

Εκείνη που μάλλον δεν ικανοποιήθηκε από το όλο αποτέλεσμα ήταν η σύζυγος του υποψήφιου Δημάρχου που έμαθε τα καθέκαστα έστω και αργά και ετοιμάζεται, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Πάτρας, να πάρει διαζύγιο μετά από αρκετά χρόνια γάμου. Ο υποψήφιος πάντως δεν δείχνει να πτοείται. Είναι αφοσιωμένος στον δήμο του και στον έρωτα του…