Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, θα βρίσκεται το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο βιβλιοπωλείο Discover  για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου  της ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. 

Σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής, που βρίσκεται σε λιγότερο από ένα χρόνο στη 2Η έκδοση του, η Ναταλία Δραγούμη μοιράζεται αγαπημένες συνταγές που συγκέντρωσε από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες της από τον καλλιτεχνικό χώρο.


Σε πρόλογο της η Ναταλία Δραγούμη αναφέρει: Σε αυτό το βιβλίο θέλω να μοιραστώ, χωρίς όμως να «προδώσω», τα μικρά καθημερινά μυστικά του σπιτιού μου και της οικογενειακής μας ζωής. Κάθε συνταγή συνοδεύεται από μια μικρή ιστορία. Μια ατμόσφαιρα. Η γεύση, η μυρωδιά, η αφή είναι κάποιες από τις αισθήσεις που ξυπνάνε βαθιά συναισθήματα, ακόμα και δάκρυα νοσταλγίας από την παιδική ηλικία. Δεν μαγείρευα μικρή. Άρχισα να ασχολούμαι από τότε που έκανα οικογένεια. Μαζεύω συνταγές, δοκιμάζω γεύσεις σε εστιατόρια, με ενδιαφέρουν οι πιο περίεργοι συνδυασμοί...


Σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής η Ναταλία Δραγούμη μοιράζεται αγαπημένες συνταγές που συγκέντρωσε από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες της από τον καλλιτεχνικό χώρο: μυστικά για εναλλακτικό πρωινό, υγιεινό δεκατιανό, βραδινό, ιδέες για παιδικά πάρτι, κάλεσμα σε τσάι, λαχταριστές τούρτες, γιαγιαδίστικα γλυκά, γρήγορα σνακ για κρασί, νόστιμες σαλάτες.

Η Ναταλία Δραγούμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και συνέχισε τις σπουδές της στο Θεατρικό Ατελιέ του Ανδρέα Βουτσινά στο Παρίσι. Σήμερα δουλεύει ως ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάσκει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.